Life

Cu ce cadou s-a ales Viviana Sposub din garderoba Ralucăi Bădulescu: „Ți-i dau!”

Raluca Bădulescu a vizitat platoul emisiunii „Dimineața cu noi”, unde Bursucu i-a testat abilitățile stilistice. Cea mai câștigată a fost, însă, Viviana Sposub, care a primit un cadou special de la fashionistă.
15.04.2022 | 12:32
Cu ce cadou sa ales Viviana Sposub din garderoba Ralucai Badulescu Tii dau
Raluca Bădulescu i-a oferit un cadou Vivianei Sposub, în direct. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu a explicat în emisiunea lui Bursucu de la Kanal D de ce trebuie să țină cont doamnele și domnișoarele care vor să-și reînnoiască garderoba de primăvară.

Raluca Bădulescu i-a oferit o pereche de pantofi Vivianei Sposub

Jurata de la Bravo, ai stil a dus în matinalul „Dimineața cu noi” câteva piese vestimentare despre care a explicat cum ar trebui purtate în sezonul primăverii. Raluca a cerut-o pe Viviana Sposub pe post de model, pentru a detalia ce cu ce se poartă.

ADVERTISEMENT

Colega lui Bursucu a pus repede ochii pe o pereche de pantofi verzi din piesele pe care le-a prezentat Bădulescu. I-au plăcut atât de tare încât Raluca i-a zis că îi donează cu cel mai mare drag.

„Eu deja am pus ochii pe ceva. Vreau să-i fur pe ăștia. Sunt ai mei! Gata. Am și eu o variantă asemănătoare”, a exclamat Viviana Sposub după ce i-au sărit în ochi pantofii.

ADVERTISEMENT

„Ți-i dau! Jur pe ce am mai scump”, a fost reacția Ralucăi, dăruindu-i astfel perechea de pantofi care i-au făcut ochii Vivianei să sclipească.

Înainte să dea lecții de styling, Bursucu a tras-o puțin de limbă pe Raluca Bădulescu pentru a afla tot felul de picanterii din viața ei. În momentul în care vedeta a pășit în platou, a dat buzna la bucătăria Patriziei Paglieri.

ADVERTISEMENT

Jurata de la Bravo, ai stil, supărată că nimeni nu gătește la ea în casă

Prezentatorul a întrebat-o pe Raluca dacă la ea acasă gătește cineva. Răspunsul juratei de la Bravo, ai stil a fost unul copios, ca de obicei: „Nimeni nu gătește la mine acasă! Doi covrigi obosiți și un mezel în frigider.

Soțul meu mai gătește uneori, dar nu gătește. Eu fac uneori niște sandvișuri cu cașcaval ceva de vis”.

ADVERTISEMENT

Întrucât era fascinată de quesadilla cu carne de vită pe care Patrizia o pregătea liniștită, Raluca i-a cerut lui Bursucu dacă poate rămâne prin culise până la sfârșitul emisiunii căci i s-a făcut poftă când a văzut cum gătește celebra bucătăreasă.

ADVERTISEMENT