Sport

„Cu ce echipă ții, FCSB, Rapid, Dinamo sau Voluntari?”. Răspunsul public dat de Gabriela Firea

Înconjurată de microbiști în familie, fiecare cu afinitățile sale, Gabriela Firea a răspuns public cu ce echipă de fotbal ține. Ce a ales dintre FCSB, Rapid, Dinamo și FC Voluntari.
04.06.2024 | 14:56
Cu ce echipa tii FCSB Rapid Dinamo sau Voluntari Raspunsul public dat de Gabriela Firea
Gabriela Firea a răspuns public cu ce echipă de fotbal simpatizează. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Firea este candidatul PSD pentru funcția de Primar General al Capitalei, iar una dintre prioritățile sale, cu care speră să-și convingă alegătorii, este sportul. Un domeniu extrem de important, care din păcate a fost lăsat de izbeliște de actualul edil Nicușor Dan.

Gabriela Firea a răspuns public cu ce echipă de fotbal ține. Ce a ales dintre FCSB, Rapid, Dinamo și FC Voluntari

Gabriela Firea a iubit dintotdeauna sportul, dovadă că l-a ajutat în permanență cât a fost Primarul General al Capitalei, și are de gând să continue în același mod și dacă va triumfa la alegerile locale din 9 iunie 2024. Dar, pe lângă problemele administrative legate de acest domeniu, ea se confruntă și cu unele… sentimentale.

ADVERTISEMENT

Pentru că, fiind înconjurată numai de microbiști în familie, fiecare cu alte afinități și simpatii, trebuie să se decidă și cu ce echipă ține. Și a ales o soluție de compromis, care să împace pe toată lumea. Inclusiv pe „jumătățile” care suferă atunci când partenerii le „ignoră” în timpul meciurilor sau competițiilor sportive.

„Sunt înconjurată de microbiști! Unde mă întorc, dau de ei! Băiatul cel mare s-a antrenat la Dinamo, copil fiind, cel mijlociu și cel mic sunt fani ai FCSB – e normal să țină cu nașul lor de botez (n.r. – Gigi Becali) -, fratele meu e rapidist de când îl știu, soțul e patriot local, normal că suține FC Voluntari și la bine, și la greu, iar un prieten bun mă ducea în studenție prin Regie, la meciurile Sportului Studențesc, iar acum nu se dezice, deși această echipă nu mai e activă…

ADVERTISEMENT

Cu cine țin eu? E limpede: cu soțiile, iubitele, surorile, mamele de microbiști! Când campionatele sunt în toi, ne ocupăm și noi timpul cu un film, o alergare în parc, o carte, un suc cu prietenele… asta DOAR dacă am terminat treburile prin casă”, este mesajul postat de Gabriela Firea pe rețelele de socializare, prin care a anunțat public ce simpatii fotbalistice are…

Gabriela Firea e hotărâtă să rezolve problemele cu noul stadion Dinamo și cu Sala Polivalentă

Odată lămurită dilema „apartenenței” fotbalistice, Gabriela Firea e gata să rezolve și problemele de parte sportivă mult mai importante cu care se confruntă Capitala. Iar una dintre ele este cea a noului stadion Dinamo, a cărui construcție este blocată de actualul primar general Nicușor Dan.

ADVERTISEMENT

Garantează că arena pe care dinamoviștii o așteaptă de foarte multă vreme va fi finalizată în cazul în care va fi aleasă, la fel cum promite și o nouă Sală Polivalentă de care bucureștenii au foarte mare nevoie. Va fi o sală multifunțională, care va găzdui atât evenimente sportive de amploare, cât și artristice, și care va primi numele foștilor mari campioni Nadia Comăneci și Ilie Năstase.

„Și da, terenurile și cluburile sportive merită investiții! Am făcut cât s-a putut și cu siguranță mă angajez să fac în continuare! Finalizăm și stadionul Dinamo, nu-l ținem blocat cu tot felul de tergiversări!

ADVERTISEMENT

Iar Arena Națională e tot pentru fotbal! Pentru marile competiții care animă atmosfera în oraș! Concertele – în alte locații potrivite și la Sala Polivalentă pe care o construim!

Sportul ne unește și ne face să ne simțim mândri de campionii noștri!”, este mesajul public de susținere a sportului pe care Gabriela Firea îl transmite înaintea alegerilor pentru Primăria Generală a Capitalei.

ADVERTISEMENT