Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cu ce echipă ţinea patronul Rapidului când era mic: “Toţi colegii erau cu Steaua. Erau tot timpul îngâmfaţi. Să nu aud de ei!”. Video exclusiv

Victor Angelescu, patronul Rapidului, a dezvăluit cu ce echipă ţinea când era mic. Finanţatorul giuleştenilor nu îi suporta pe cei care ţineau cu Steaua.
29.12.2022 | 20:25
Cu ce echipa tinea patronul Rapidului cand era mic Toti colegii erau cu Steaua Erau tot timpul ingamfati Sa nu aud de ei Video exclusiv
Cu ce echipă ţinea patronul Rapidului când era mic: "Toţi colegii erau cu Steaua. Erau tot timpul îngâmfaţi. Să nu aud de ei!".Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a încheiat cu o remiză anul 2022. Fotbaliștii lui Adrian Mutu au obținut in extremis un punct din remiza de la Arad, dar sunt în grafic, obiectivul primordial fiind play-off-ul. Totuși, în 2022, giuleștenii au fost eliminați din Cupa României, trofeu pe care și-ar fi dorit să îl cucerească în 2023, anul „centenarului”.

Cu ce echipă ţinea patronul Rapidului când era mic: “Toţi colegii erau cu Steaua. Erau tot timpul îngâmfaţi”

Patronul Rapidului, Victor Angelescu, a fost invitat la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Finanţatorul a dezvăluit cu ce echipă ţinea când era mic, spunând că nu îi suporta pe colegii săi care ţineau cu Steaua, fiind foarte îngâmfaţi:

ADVERTISEMENT

“Eu sunt rapidist, normal că sunt. Am aproape 5 ani de când sunt patron. Când eram mic nu eram rapidist, am ținut cu Sportul. De când sunt mic nu mi-a plăcut Steaua. Cu Steaua nu, am fost mereu împotriva Stelei indiferent cu cine juca.

Toți țineau cu Steaua și nu mi-a plăcut. Pe vremuri, 70% erau steliști. Toți colegii țineau cu Steaua și nu înțelegeam de ce. Nu îmi plăceau. Mi se păreau tot timpul îngânfați, favorizați și nu, să nu aud de ei.

ADVERTISEMENT

“Mi se părea că era mai cool să ții cu Sportul. Trebuia cineva să țină și cu ei”

Dar nu am ținut cu Rapid. Am ținut cu Sportul și dacă era să aleg o echipă din cele trei, aș fi ținut cu Dinamo, dar nu eram dinamovist. Nu am fost pe stadion, la meciuri. Am fost doar la meciul cu Bilbao.

Nu mă uitam să vadă ce face Dinamo, dar dacă juca Dinamo – Steaua, țineam cu Dinamo. Mi se părea că era mai cool să ții cu Sportul. Trebuia cineva să țină și cu Sportul”, a spus Victor Angelescu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS: 

Victor Angelescu, omul care a readus Rapidul în prim plan!

Victor Angelescu este “arhitectul” Rapidului, omul care a finanţat echipa în ligile inferioare şi a reuşit să o readucă în elita fotbalului românesc. Din vară, segmentul administrativ s-a întărit odată cu venirea lui Dan Şucu în acţionariatul echipei.

Rapid are un sezon foarte bun, fiind pe locul 4 în SuperLiga, la egalitate cu FCSB (3) și Universitatea Craiova (5). Echipa lui Adrian Mutu este la șapte puncte de liderul Farul Constanţa după remiza din ultimul meci al anului cu UTA, scor 1-1, însă obiectivul declarat al giuleştenilor este play-off-ul.

ADVERTISEMENT

Giuleştenii au meci greu în debutul lui 2023. În prima partidă oficială din noul an, Rapid primește vizita lui Sepsi, o altă pretendentă la play-off. Jocul este programat în Giulești, pe 20 ianuarie, începând cu ora 20:00.

ADVERTISEMENT