Sport

Cu ce greutate a revenit Denis Alibec la Farul după sărbători: “Am mâncat de toate: sarmale, friptură, cozonac, salată de boeuf!”

Denis Alibec a fost unul dintre cei mai în formă jucători în prima parte din SuperLiga. Chiar dacă a mâncat de toate de sărbători, atacantul Farului are aceeaşi greutate.
05.01.2023 | 12:20
Cu ce greutate a revenit Denis Alibec la Farul dupa sarbatori Am mancat de toate sarmale friptura cozonac salata de boeuf
Denis Alibec la Farul Constanţa. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Denis Alibec este unul dintre cei mai buni atacanţi în România. Transferul la Farul Constanţa i-a revitalizat cariera, el reuşind o primă parte de campionat excelentă, cu nouă goluri şi patru pase decisive în cele 16 meciuri jucate.

Denis Alibec îşi serbază ziua în cantonament: “Dar primesc torturi, mesaje şi sunt bucuros pentru asta”

Joi, pe 5 ianuarie, Denis Alibec împlineşte 32 de ani. Ziua de naştere o petrece în cantonament, ca în fiecare an, alături de colegi şi printre miciile bucurii se numără tortul şi mesajele aniversare:

ADVERTISEMENT

“Ca de obicei, ziua mea este în cantonament. Mă simt bine, dar trece repede timpul. Asta este viaţa şi trebuie să ne bucurăm de ceea ce avem. Mereu am fost alături de colegi de ziua mea. Nu am timp să fac prea multe.

Dar primesc torturi, mesaje şi sunt bucuros pentru asta. Nu prea îmi place să primesc cadouri. Perioada de vacanţă a fost cam scurtă, dar ne-am încărcat bateriile, am stat cu familiile şi asta este cel mai important”, a spus Alibec.

ADVERTISEMENT

“Chiar am venit cu aceeaşi greutate. Sunt mândru de mine că nu m-am îngrăşat”

Atacantul Farului Constanţa a avut probleme cu greutatea sezoanele trecute, mai ales după vacanţa de sărbători. Chiar dacă spune că a mâncat de toate în perioada de vacanţă, Denis Alibec se simte mândru că a venit cu aceeaşi greutate:

“Chiar am venit cu aceeaşi greutate. Sunt mândru de mine că nu m-am îngrăşat. Sper să o ţin tot aşa, să joc ca în turul de campionat. Am mâncat de toate: sarmale, friptură, cozonac şi salată de boeuf”.

ADVERTISEMENT

Gust amar că nu a profitat de şansa la Inter: “Dacă aveam mintea de acum, probabil eram şi acum în Italia”

Denis Alibec speră ca în 2023 să obţină calificarea la Euro alături de echipa României şi să câştige campionatul cu Farul. Spune că, dacă ar avea experienţa de acum, probabil că nu ar fi ratat şansa ivită în 2009, când a fost transferat de Inter:

“Primele trei meciuri vor fi foarte importante şi sperăm să luăm cele 9 puncte care să ne ţină acolo sus. Nu am foarte multe regrete, dar cu siguranţă dacă aveam mintea de acum, probabil eram şi acum în Italia. Dar asta este viaţa şi mergem înainte.

ADVERTISEMENT

Vreau să câştigăm campionatul şi să mă calific cu echipa naţională la Euro. Ne vom da viaţa pe teren pentru Farul, pentru acest oraş. Sper să fie alături de noi într-un număr cât mai mare”, a spus Alibec.

  • 32 de ani are Denis Alibec
  • 900.000 de euro este cota de piaţă a atacantului 
ADVERTISEMENT