Life

Cu ce maşină s-a afişat Alex Delea. Câştigătorul de la Survivor 2022, luat peste picior pe Internet: “Mă mir cum ai loc”

Alex Delea, câștigătorul de la Survivor România 2022, i-a uimit pe fanii săi. Fostul concurent al competiției s-a afișat într-o mașină în care abia încăpea, fiind luat peste picior.
03.08.2022 | 19:54
Cum s-a fotografiat Alex Delea pe Instagram. Sursa foto: Stirile Protv
ADVERTISEMENT

Alex Delea s-a afișat pe Instagram într-o ipostază amuzantă. Câștigătorul de la Survivor România s-a lăsat fotografiat într-o mașină în contradicție cu dimensiunile lui.

În ce mașină a apărut Alex Delea pe Instagram. Fanii l-au luat peste picior

Alex Delea a postat câteva imagini în care apare într-o mașină Mini Cooper. Se poate observa cu ușurință faptul că fostul concurent al competiției din Dominicană abia încape în autovehicul, iar fanii i-au atras atenția.

ADVERTISEMENT

”Ma mir cum ai loc:)))/Poti sa conduci din spate!😉/”, sunt o parte dintre reacțiile urmăritorilor lui Alex Delea.

Alex Delea are 25 de ani și a devenit faimos în întreaga țară odată cu participarea la Survivor România 2022, dar și în urma câștigării competiției care se filmează în jungla din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Ce a făcut Alex Delea cu premiul de 100.000 de euro de la Survivor România 2022

Alex Delea a primit din partea concursului atât trofeul, dar și marele premiu de 100.000 de euro. Tânărul pare că are grijă să investească banii în lucruri utile. Deja și-a cumpărat apartament în Capitală.

Alex Delea este foarte fericit că și-a achiziționat o casă. Spune că nu se mai gândește la unde o să doarmă și, totodată, a luat decizia de a nu se mai întoarce în Spania, acolo unde a muncit ani buni. S-a stabilit în București.

ADVERTISEMENT

”Într-un final m-am așezat la casa mea. M-am mutat în București, sunt foarte fericit. Am un loc al meu într-un final. Atunci când mă trezesc nu mai am stresul oare unde o să dorm în seara asta.

Acum știu. M-am mutat, e bine, sunt mai așezat să zic așa. Nu sunt eu foarte așezat, dar măcar știu că am unde să dorm”, a spus Alex Delea pentru EGO.ro 

ADVERTISEMENT

Tânărul încearcă acum să se obișnuiască cu traiul de unul singur și sarcinilor care le presupune acest stil de viață. A reușit să bage pentru prima oară haine în mașina de spălat, chiar dacă și-a stricat două tricouri, a mai detaliat câștigătorul de la Survivor România 2022.

ADVERTISEMENT

”A trebuit să intru pe YouTube, să mă uit la filmulețe. Nu am vrut să o sun pe mama, am și eu orgoliu”, a mai spus Alex Delea pentru EGO.ro