Life

Cu ce notă a absolvit Emily Burghelea facultatea. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil a avut un examen greu: „Nu-mi vine să cred”

Emily Burghelea este în culmea fericirii! Fosta concurentă de la Bravo, ai stil a terminat facultatea cu o notă destul de mare! Acum, vedeta se pregătește pentru masterat!
07.07.2022 | 13:50
Cu ce nota a absolvit Emily Burghelea facultatea Fosta concurenta de la Bravo ai stil a avut un examen greu Numi vine sa cred
Emily Burghelea a terminat facultatea cu o notă mare. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea este, de astăzi, licențiată în comunicare. Frumoasa blondină le-a dovedit tuturor că este și deșteaptă, căci media cu care a terminat Facultatea de Științe ale Comunicării și Relații Internaționale nu este deloc una mică.

Emily Burghelea a luat 9,33 la examenul de licență

După un an greu, printre cărți și creșterea micuței Amedeea, onorând cât a putut și evenimentele unde a fost chemată, Emily poate răsufla acum ușurată. A trecut de un hop important din viața ei și este, oficial, licențiată în comunicare.

ADVERTISEMENT

Finalista celui de-al treilea sezon Bravo, ai stil a luat 9,33, o notă bună având în vedere că examenul final, din ce ne-a povestit, a fost unul extrem de strict.

„A fost un examen destul de greu. Fără telefoane, fără nicio altă sursă de inspirație. Am avut trei supraveghetori. Sunt mândră de acest rezultat. Nu-mi vine să cred. Mă bucur că am reușit să iau o notă bună. Acum mă pregătesc de master”, a declarat Emily Burghelea, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Este prilej de sărbătorire pentru blondină, însă deocamdată nu se gândește la vreun concediu sau la un mod de a celebra această victorie de etapă privind studiile sale.

Emily va munci în continuare, dar și-a găsit și o portiță de distracție, căci va merge la Neversea. „Nu prea vreau să iau pauză. Voi sărbători prin muncă. Planuri mari nu am. Doar că voi merge la Neversea”, ne-a mai zis vedeta.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie, Emily a ținut să îi mulțumească și profesoarei care a ajutat-o în lucrarea de licență, dr. Crînguța Pelea: „Am avut o profesoară minunată. Îi mulțumesc pentru tot”, a adăugat Burghelea.

Are de 10 ori mai multe responsabilități de când a devenit mamă

Emily s-a pregătit pentru licență făcând față în același timp și rolului de mamă, unul care a devenit prioritar de când în viața ei a apărut Amedeea.

ADVERTISEMENT

„Din senin, ai de 10 ori mai multe responsabilități, ba chiar viața copilului tău depinde de tine. Cu toată presiunea, oboseala pe umeri este foarte greu să te gândești la siluetă.

Tocmai de aceea consider că este ideal ca viitoarele mămici să acorde o mai mare grijă siluetei încă din momentul în care sunt însărcinate”, ne-a spus în urmă cu ceva timp Emily, întrebată dacă se descurcă în ipostaza de mamă de fată.

Emily Burghelea este una dintre cele mai cunoscute influencerițe de la noi. Are peste 350.000 de urmăritori pe contul de Instagram, rețea unde este extrem de prezentă.

Emily a devenit cunoscută publicului larg datorită emisiunii Bravo, ai stil, în cel de-al treilea sezon. Emily a participat apoi și în ediția All Stars, unde a făcut o figură la fel de bună.

 

ADVERTISEMENT