Cu ce problemă de sănătate se confruntă Iulia Albu. Care sunt simptomele pe care le are. Jurata emisiunii Splash! Vedete la apă a dezvăluit că își ține sub control această boală de o perioadă de aproximativ 4 ani.
Care sunt neplăcerile medicale care îi dau dureri de cap criticului de modă Iulia Albu. Cum se manifestă, de fapt, afecțiunea de care suferă vedeta de la Antena 1. Fosta concurentă de la America Express este nevoită să stea departe de dulciuri.
Renumitul critic de modă nu are voie să consume foarte mult zahăr pentru că se confruntă cu reacții alergice. Primele simptome au apărut în urmă cu 15 ani, doar că a aflat despre ce este vorba abia acum 4 ani.
A consultat foarte mulți medici până când a descoperit adevărul despre afecțiunea de care suferă pentru că nimeni nu știa ce are. Din păcate, fața începe să i se umfle foarte mult, precizând că nu a recurs la nicio operație estetică.
Frumoasa șatenă a mai dezvăluit că nu poate rezista unor dulciuri pe care le preferă încă din copilărie. Printre lucrurile adorate atunci când era mică se numără acadelele și ciocolata, mai ales dacă este făcută în casă.
„Am voie o singură dată pe săptămână zahăr și atunci când pot, fii sigură că dau iama în tot ce înseamnă dulciuri. Așa este, nu am voie zahăr”, a declarat Iulia Albu pentru publicația ciao.ro.
„Mă umflu foarte tare, câteodată mă umflu la față. Recent, am citit chiar un articol despre mine cum că mi-aș fi făcut o intervenție estetică. E trist că oamenii cumva nici după ce spui asta de foarte multe ori nu înțeleg lucrul acesta.
Nu își dau seama că este cumva o situație medicală. Încerc să o țin sub control, dar nu mă deranjează nici când se întâmplă, pentru că suntem toți oameni și avem niște lucruri lumești care ne efectează”, a mai spus Iulia Albu, pentru aceeași sursă.
Jurata de la Splash! Vedete la apă susține că este vorba de o intoleranță la o anumită cantitate de zahăr, însă ține totul sub control. Fosta soție a lui Mihai Albu consumă dulciuri doar o dată pe săptămână pentru a fi în siguranță.
Iulia Albu este foarte atentă la alimentație, dovadă că mănâncă pâine destul de rar. Nu face acest lucru pentru că are intoleranță la gluten, ci pentru că nu se simte bine atunci când o include în mesele sale zilnice.