Life

Cu ce problemă s-au confruntat Gabriela Cristea și Tavi Clonda în Poiana Brașov: ”Furăciune pe față”

Un weekend ce trebuia să fie relaxant pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda a luat o altă întorsătură. Cei doi s-au confruntat cu o problemă care i-a costat câțiva lei și pe care au semnalat-o în spațiul public.
12.12.2021 | 16:31
Cu ce problema sau confruntat Gabriela Cristea si Tavi Clonda in Poiana Brasov Furaciune pe fata
ADVERTISEMENT

Căsătoriți de doi ani, timp în care n-au mai prea avut parte de escapade în doi, Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au petrecut acest weekend în Poiana Brașov, acolo unde au plecat pentru a se relaxa, departe de agitația din Capitală, dar și fără grija celor două fetițe.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, probleme la munte

Cu gândul la săptămâna grea de muncă ce îi așteaptă, dar și dornici de o aventură la munte, mai ales că în acele zone deja a nins, cei doi nu s-au așteptat nici măcar o clipă că ceva ar putea să le strice mini-vacanța.

ADVERTISEMENT

Însă inevitabilul s-a întâmplat! În plimbarea lor prin Poiana Brașov, din dorința de a o lua la pas prin micul târg organizat la munte, la un moment dat, pe drumul de întoarcere spre hotel, au avut parte o surpriză mai puțin plăcută.

O parcare privată sau mai concret de atăt, aparatul de taxare din acea locație, le-a luat câțiva lei din buzunar, lucru care i-a deranjat pe cei doi.

ADVERTISEMENT

Vedeta de 47 de ani spune că la mijloc nu este vorba de suma de bani pe care a trebuit să o plătească, ci despre modul de a face bani, tocmai de aceea a împărătășit totul cu cei din mediul online. Vedeta s-a destăinuit fanilor ei, ținând să precizeze că nu îi place când i se iau bani din buzunar într-un asemenea fel.

”Furăciune pe față”

”Suntem în Poiana Brașov și am venit și noi aici, la târg. Am avut o surpriză extrem de neplăcută, în sensul că… Suntem aici într-o parcare, cred că e privată, costă 3 lei pe oră sau 24 de lei 24 de ore.

ADVERTISEMENT

Nu costul ne deranjează, ci faptul că acest aparat nu dă rest și nici nu poți să dai un sms sau ceva de genul. Pe românește… mi se pare furăciune pe față. Știu că o îmi zică cineva și pentru 2 lei diferență, dar nu vreau să-mi bage nimeni mâna în buzunar așa, aiurea… Ideea e că e foarte mișto în Poiana Brașov și sunt câteva lucruri care strică toată atmosfera asta”, a spus Gabriela Cristea pe pagina personală de Instagram.

Tavi Clonda: ”E japcă!”

La asentimentul vedetei de la Antena Stars este și soțul ei. Tavi Clonda s-a arătat extrem de nemulțumit de ceea ce se întâmplă în locul unde ei și-au parcat mașina.

ADVERTISEMENT

”E japcă. Nu ai (n.r.trei lei) … pui 5 sau 10 lei, cât ai”, a completat și Tavi Clonda.

După această experiență neplăcută, care le-a cam stricat starea de spirit, artistul și prezentatoarea, pentru a se relaxa după tensiunea acumulată, au avut parte de o ședință de masaj.

”Mergem la masaj în doi. Nimic nu ne strică atmosfera”, a completat prezentatoarea de la ”Mireasa – Capriciile iubirii”.

 

 

ADVERTISEMENT