Life

Cu ce problemă se confruntă Gina Pistol în ultimul trimestru de sarcină. Smiley a descoperit totul

09.01.2021 | 20:20
Cu ce problemă se confruntă Gina Pistol în ultimul trimestru de sarcină. Smiley a descoperit totul
Gina Pistol are probleme mari cu sforăitul. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gina Pistol se confruntă cu probleme serioase în ultimul trimestru de sarcină, conform propriilor declarații făcute pentru Capital.ro.

Frumoasa blondă a intrat în ultimul trimestru de sarcină și se plânge de dureri insuportabile în ultima perioadă, fiind mereu în tenxiune maximă.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Smiley și prezentatoarea „Chefi la cuțite” așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a unei fetițe, însă are probleme de sănătate.

Gina Pistol are probleme cu sforăitul din cauza sarcinii

Mai exact, Gina Pistol suferă de rinită în sarcină și, cu alte cuvinte, nu se poate opri din sforăit. Smiley a filmat-o în somn în timp ce sforăie pentru a-i demonstra cu ce se confruntă.

ADVERTISEMENT

Super creepy, nu? Cam așa respir eu de cred că vreo două luni, mai mult de două luni. Am rinită de sarcină. Uneori, bine, de foarte multe ori, și sforăi. M-am contrazis cu Andrei că eu nu sforăi până când mi-a arătat dovada. Creepy rău respirația asta așa”, a comentat Gina Pistol.

Pe lângă sforăit, Gina Pistol se plânge că are gleznele umflate din cauza sarcinii și se plânge de dureri insuportabile.

Eu, care alergam 6-10 kilometri fără nicio problemă, acum, dacă merg 50 de metri, trebuie să iau o pauză. Am început să am și dureri de spate și sufăr și sindromul picioarelor neliniștite.

ADVERTISEMENT

Mi se umflă mâinile și picioarele, asta și când stau foarte mult. Nu mă deranjează că mă umflu, mă deranjează că mă doare. Am dureri de simt că înnebunesc. Dar, pe lângă toate, le îmbrățișez pe toate.

Mai bine le trăiesc, decât să nu le trăiesc. Deci, fetelor, să nu credeți că dacă eu apar la TV nu trec prin asta”, a comentat Gina Pistol.

Gina Pistol și Smiley au fost mereu discreți în ceea ce privește relația lor. Chiar și atunci când a rămas gravidă, blonda nu s-a grăbit în a-și anunța fanii că este gravidă, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri