Life

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Cosmin Stanciu de la Survivor România: „Nu a fost nici la consiliu”

Cât de grave sunt problemele de sănătate ale lui Cosmin Stanciu de la Survivor România și care sunt acestea, de fapt? Concurentul n-a fost nici la consiliu.
08.06.2021 | 11:57
Cu ce probleme de sanatate se confrunta Cosmin Stanciu de la Survivor Romania Nu a fost nici la consiliu
ADVERTISEMENT

Cosmin Stanciu de la Survivor România este sub strictă supraveghere medicală după ultimele accidentări pe care le-a suferit. Faimosul are un viitor incert în competiția de la Kanal D.

Despre starea lui de sănătate a vorbit Andreea Lodbă, concurenta eliminată în urmă cu aproape două săptămâni. Aceasta a spus în ce stare l-a găsit pe Cosmin atunci când a ajuns în Republica Dominicană și ce fel de îngrijiri medicale primește acesta.

ADVERTISEMENT

Andreea susține că producătorii au decis, în urma consultării cu medicul echipei, ca faimosul să stea pe bară pentru o perioadă.

Starea lui Cosmin Stanciu de la Survivor România nu este îmbucurătoare

Actrița din sitcomul „Moldovenii” a spus că sportivul se plângea de dureri lombare încă dinainte ca ea să ajungă în echipa vedetelor.

ADVERTISEMENT

„Cosmin avea dureri de spate și când eram eu în competiție. Se ocupa domnul doctor Teo de el. Din ce am reușit să văd, starea lui s-a agravat în ultima vreme.

Nu a fost nici la consiliu. Am văzut că doctorul îi făcea masaj. Se plângea de dureri”, a declarat Andreea Lodbă în cadrul emisiunii „Ștafeta mixtă” de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Cosmin s-a plâns de nenumărate ori dureri în zona pieptului și a spatelui. Întrucât durerile au ajuns să fie insuportabile, acesta a fost transportat de urgență la spital.

Medicii, după ce au aruncat un ochi, au decis ca Stanciu să își facă mai multe analize căci nu le-a plăcut ce au văzut la el, problemele părând destul de serioase.

ADVERTISEMENT

Zanni a sărit la gâtul lui Ștefan după ce acesta s-a arătat preocupat de situația faimosului accidentat

Ieșirea temporară a lui Cosmin din joc a creat un nou conflict la Survivor România. În timp ce colegii lui își exprimau regretul față de Cosmin, Zanni nu s-a putut abține și i-a acuzat, mai ales pe cei noi, de ipocrizie.

„Când aud vrăjelile astea…știu exact ce este în capul fiecăruia. Nu vă pare rău, mai ales ție, Ștefan, care spuneai să ridice mâna și să plece că ți-era frică la imunități să nu se piardă puncte.

Dacă Cosmin va pleca acasă, ne pare rău că e în spital, că poate are ceva, probleme. Cei noi sunt convins că se bucură categoric că mai au un loc în față”, a fost reacția vehementă a lui Zanni.

 

 

ADVERTISEMENT