Life

Cu ce probleme se confruntă Andra Măruță de când au crescut Eva și David. Artista s-a destăinuit pe Instagram

Andra Măruță le-a povestit fanilor că de când Eva și David au început să crească îi este tot mai greu să îi controleze.
09.07.2021 | 19:30
Cu ce probleme se confrunta Andra Maruta de cand au crescut Eva si David Artista sa destainuit pe Instagram
Andra și Cătălin Măruță au doi copii împreună, pe Eva și David. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra Măruță s-a confesat fanilor de pe Instagram în legătură cu activitățile ei de zi cu zi, dincolo de muzică. Artista și-a obișnuit admiratorii să le împărtășească momentele frumoase din viața ei, dar și pe cele mai puțin plăcute.

Andra se confruntă de la o vreme cu o problemă în care se vor regăsi mulți părinții. Pe măsură ce David și Eva, cei doi copii ai ei, cresc, aceștia devin tot mai rebeli.

ADVERTISEMENT

Cântăreței îi este greu să le mai facă față, mai ales că aceștia nu sunt tocmai ascultători. David și Eva încep să fie tot mai independenți și fac doar ceea ce își doresc, lucru firesc având în vedere că vorbim despre niște copii, în cele din urmă.

Andra Măruță s-a plâns că Eva și David nu mai ascultă de ea

Andra a postat niște filmulețe pe Instastory în care a vorbit despre faptul că Eva nu o ascultă. Muziciana i-a cerut fiicei sale să nu se bage în apă fără ca crema de protecție solară să-și facă efectul, dar micuța Eva nu a ținut cont de sfatul mamei sale.

ADVERTISEMENT

„Știți filmulețele acelea de pe Tiktok sau de pe internet în care mamele sunt disperate deoarece copiii nu ascultă? Da… Eva, nu intra în apă, așteaptă să se usuce crema pe tine!”, a povestit Andra Măruță pe Instagram.

Vedeta a mai postat și câteva imagini cu cei doi copii. Într-unul dintre filmulețe, David prepară sushi împreună cu Rona, bona care are grijă de cei doi.

ADVERTISEMENT
andra măruță copii
În stânga: David prepară sushi. Stânga: Eva se pregătește de ieșit în oraș. Foto: Instagram

David, pasionat de gătit

David este pasionat de bucătăreală, iar Eva, sora lui, a dat o mână de ajutor în prepararea bucatelor cu specific japonez.

Într-un alt videoclip, Eva Măruță s-a dichisit pentru ieșirea în oraș. Aceasta și-a luat o poșetuță cool de care era tare mândră. Mama ei a vrut să afle ce are în poșetă, iar Eva i-a spus care sunt lucrurile indispensabile pentru o domnișoară ca ea.

ADVERTISEMENT

Eva i-a spus mamei sale că a pus ruj și șervețele umede, două dintre obiectele pe care trebuie să le aibă cu ea, mai ales pe caniculă.

Copiii Andrei devin din ce în ce mai populari pe rețelele de socializare. Eva are deja fanii ei, având urmăritori pe Youtube, dar și pe Instagram.

ADVERTISEMENT