Life

Cu ce probleme se confruntă Elena Chiriac de la Survivor România 2022. “Am avut febră 3 zile”

Elena Chiriac se confruntă cu probleme de sănătate înainte de plecarea în Republica Dominicană. Tânăra le-a dezvăluit fanilor că a început anul stând în pat.
06.01.2022 | 18:57
Cu ce probleme se confrunta Elena Chiriac de la Survivor Romania 2022 Am avut febra 3 zile
Probleme pentru Elena Chiriac de la Survivor România 2022. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Concurenta din echipa Faimoșilor are probleme de sănătate înainte de plecarea în Republica Dominicană.

Elena Chiriac a dezvăluit că primele zile din anul 2022 au fost destul de grele. A fost nevoită să stea în pat și să se odihnească.

ADVERTISEMENT

Tânăra s-a confruntat și anul trecut cu aceleași probleme de sănătate și a decis să se opereze.

Cu ce probleme se confruntă Elena Chiriac de la Survivor România 2022. “Am avut febră 3 zile”

Începutul de an nu a fost deloc bun pentru Elena Chiriac. Concurenta din echipa Faimoșilor le-a dezvăluit fanilor că a fost bolnavă și a petrecut mai multe zile în pat. A luat medicamente, dar deocamdată se simte destul de slăbită.

ADVERTISEMENT

S-a confruntat cu aceleași probleme și anul trecut, așa că a decis să se opereze.

“Tocmai înainte de Survivor, de 1 ianuarie mai exact a început, am făcut amigdalită din nou. Anul trecut am făcut de 5-6 ori. De asta m-am operat. Am făcut o operație de micșorare cu laser a amigdalelor.

Nu credeam că se poate repeta, să fac atât de curând amigdalită. A fost greu, am avut 3 zile cu febră, la pat, cu frisoane și dureri de cap. (…) Asta este încă o lecție pentru mine, pentru că viața îți oferă ce poți să duci și după fiecare experiență de genul devii tot mai puternic.

ADVERTISEMENT

Eu sunt mai tare și de data asta. Nu mi-am revenit sută la sută, iau antibiotice, dar sunt mult mai bine decât eram ieri”, a dezvăluit Elena Chiriac pe InstaStory.

Tânăra a decis să le spună fanilor despre problemele pe care le are pentru ca aceștia să-i vadă și latura sensibilă.

ADVERTISEMENT

“Nu am susținut vreodată că nu există nimic care să mă doboare. Sunt multe lucruri care m-au doborât în trecut și o pot face și în viitor, cum a fost zilele trecute. Amigdalita m-a făcut să cad pur și simplu.

Nu există lucruri care să mă facă să nu mă mai ridic de jos. Îmi doresc din tot sufletul meu să reușesc și cumva devin sensibilă la subiectul ăsta.

Îmi doresc să fiu și mai puternică și să fac față sută la sută la Survivor”, a mai spus concurenta din echipa Faimoșilor.

Elena nu a fost singura concurentă de la Survivor care a avut probleme. Și Andreea Tonciu s-a simțit rău și a făcut perfuzii.

Din echipa Faimoșilor fac parte: Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, CRBL, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, TJ Miles, Andreea Tonciu, Roxana Ciuhulescu.

ADVERTISEMENT