Life

Cu ce probleme se confruntă Mario Fresh la filmările emisiunii Splash! Vedete la Apă. “Sunt praf”

Mario Fresh le-a dezvăluit fanilor că are probleme la filmările pentru emisiunea Splash! Vedete la Apă, de la Antena 1.
05.08.2021 | 14:34
Cu ce probleme se confrunta Mario Fresh la filmarile emisiunii Splash Vedete la Apa Sunt praf
ADVERTISEMENT

Vedetele care au acceptat provocarea și vor participa la emisiunea de la Antena 1, Splash! Vedete la Apă, au început antrenamentele. Mario Fresh a fost extrem de încrezător în forțele sale când a ajuns la bazinul olimpic de la Bacău.

Nu după mult timp și-a dat însă seama că nu este atât de ușor cum își imaginase.

Splash! Vedete la Apă va debuta pe data de 13 august.

Cu ce probleme se confruntă Mario Fresh la filmările emisiunii Splash! Vedete la Apă

Mario Fresh nu și-a imaginat nicio clipă că antrenamentele pentru emisiunea de la Antena 1 vor fi atât de dificile. La început era încrezător în forțele sale și spunea că vrea să facă sărituri în bazin de la trambulina de 10 metri. După ce a văzut exact despre ce este vorba, artistul și-a dat seama că provocările nu sunt chiar atât de ușoare.

ADVERTISEMENT

Acesta a postat miercuri o fotografie în care le-a arătat fanilor cum se pregătește alături de Cătălin Cazacu și Giani Kiriță.

“Nu credeam în viața mea că este atât de greu să faci sărituri corecte, să fii în siguranță, să nu te accidentezi, dar să iasă și bine!

ADVERTISEMENT

Sunt praf, cum s-ar spune… aproape nimic nu îmi iese!”, a spus Mario Fresh.

Splash! Vedete la Apă începe pe 13 august

Margherita de la Clejani, DJ Harra, Alina Pușcaș, Otilia Bilionera, Natalia Duminică, Cristi Pulhac, Radu Itu, Cătălin Cazacu sau Giani Kiriță sunt printre vedetele care vor participa la emisiunea difuzată de Antena 1. Producția revine după o pauză de 6 ani, ultima dată fiind difuzată în anul 2015.

Vedetele vor fi nevoite să  execute sărituri  în apă de pe platformele de 3, 5, 7 și chiar 10 metri. Mai multe dintre acestea au început deja antrenamentele.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu, Jean de la Craiova și Nea Mărin vor fi jurații care vor stabili cine este cel mai bun concurent. Aceștia vor nota evoluția fiecăruia, dar vor ține cont și de tehnica săriturilor și de impresia artistică. În fiecare ediție cel care va executa cea mai spectaculoasă săritură se va califica în marea finală

Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor sunt prezentatorii emisiunii și vor face echipă cu Paula Chirilă și Romică Țociu, care vor fi coprezentatori.

ADVERTISEMENT