Life

Cu ce probleme se confruntă Theo Rose. Ce are fiul vedetei: „Țipă să-l audă lumea”

Cu ce probleme se confruntă Theo Rose. Vedeta a povestit totul pe rețelele de socializare și a declarat ce se întâmplă cu fiul ei.
04.07.2023 | 21:24
Cu ce probleme se confrunta Theo Rose Ce are fiul vedetei Tipa sal auda lumea
Cu ce probleme se confruntă Theo Rose. Foto: Captură Pro Tv
ADVERTISEMENT

Theo Rose are primele probleme cu băiețelul ei abia născut. Vedeta a povestit cu ce se confruntă acum după ce a devenit mămică.

Cu ce probleme se confruntă Theo Rose

Theo Rose se confruntă deja cu primele probleme ale mămicilor. Vedeta a spus că fiul ei a făcut colici și tocmai de aceea este mai mereu supărat.

ADVERTISEMENT

Sasha, fiul lui Theo Rose, este mereu nervos din această cauză, după cum spune chiar mama lui. Așa că băiețelul reacționează ca orice copil: plânge. Doar că Theo Rose spune că fiul ei țipă să fie auzit de toată lumea.

„A făcut băiatul colici și are nervii hiperbolici, țipă să-l audă lumea de sâmbătă până lunea”, a spus Theo Rose pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu este deloc panicată și chiar a vorbit despre problemele de sănătate ale fiului ei pe ritmuri muzicale.

De ce Anghel Damian nu prea petrece timp cu fiul lui

Anghel Damian nu petrece la fel de mult timp cu fiul ei ca Theo Rose. Totul este din cauza obligațiilor profesionale ale actorului.

ADVERTISEMENT

Anghel Damian are de filmat pentru serialul Clanul, așa că este plecat mult timp de acasă. Cei doi proaspeți părinți și-au făcut un program foarte organizat pentru a putea să stea cu copilul lor. Când Anghel Damian se va elibera, va veni rândul lui Theo Rose să se ocupe de proiectele sale.

„Așa cum ne-am organizat cu perioada asta, el încă mai are câte ceva de filmat pentru „Clanul”, sezonul 3.

ADVERTISEMENT

Ne-am organizat astfel încât, până încep eu treaba, să se elibereze el cu programul, iar apoi să petreacă el mai mult timp cu Sasha”, a spus Theo Rose.

Theo Rose a mărturisit că este destul de obosită de când este mamă, mai ales că partenerul ei are multă treabă. Dar vedeta nu se plânge pentru că are mulți oameni care o ajută cu bebelușul, de la familie la prieteni.

ADVERTISEMENT
Tags: