Life

Cu ce probleme se confruntă Vlăduța Lupău în sarcină. Care este primul lucru pe care îl va face după ce naște

Cu ce probleme se confruntă Vlăduța Lupău fiind însărcinată în opt luni. Vedeta le-a spus fanilor că nu o duce deloc ușor înainte să își primească pe lume bebelușul.
14.07.2022 | 00:27
Cu ce probleme se confrunta Vladuta Lupau in sarcina Care este primul lucru pe care il va face dupa ce naste
Vlăduța Lupău, probleme în sarcină. Ce vrea să facă după ce naște. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este mai mult decât entuziasmată să devină mamă pentru prima dată, mai ales pentru că și-a dorit foarte mult acest bebeluș, dar a mărturisit că se confruntă cu niște probleme destul de grave.

Vlăduța Lupău, probleme în sarcină. Ce vrea să facă după ce naște

Mai mult decât atât, artista de muzică de petrecere a dezvăluit că nu mai suportă durerile de stomac pe care le are din cauza sarcinii.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a mărturisit că acestea sunt cauzate de faptul că bebelușul ei are deja o mică podoabă capilară formată.

Acest lucru l-a observat la o ecografie și abia acum a realizat că motivul pentru care are dureri de stomac este părulțul copilașului său.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a mărturisit și care este primul lucru pe care îl va face după ce va deveni mamă.

Aceasta a explicat că deja s-a uitat la mașini de tuns părul și, după ce va naște, o să își tundă copilașul în semn de pedeapsă pentru toate durerile de stomac pe care îi le-a cauzat.

ADVERTISEMENT

„Arsurile de stomac sunt groaznice. Nu le mai suport. Știu că mi-ai scris că de la păruțul bebelușului și într-adevăr s-a văzut și la ecografie că are păruț.

Direct m-am uitat pe site la mașini de tuns. Când iese îl tund direct. Îl tund direct și zic ce mi-ai făcut tu mie, pentru asta vei fi tuns. Sper să nu mor de arsuri’’, a spus Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău, declarații despre greutățile vieții de gravidă

Vlăduța Lupău a mai mărturisit și că, deși este însărcinată în opt luni, a început să resimtă greutățile vieții de gravidă abia acum trei săptămâni.

Înainte de acest termen, Vlăduța Lupău și-a onorat toate concertele și nu avea nicio problemă, dar acum abia mai poate să doarmă și soțul ei o ajută să se încalțe și să se descalțe pentru că deja nu mai poate face această activitate banală.

„Mi se pare că nu mai pot să mișc. De aplecat, nu mai pot să mă aplec, am noroc cu Adi, care mă ajută să mă încalț, să mă descalț. Dorm mai greu”, a spus Vlăduța Lupău în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Totuși, Vlăduța Lupău a dezvăluit că soțul acesteia, portarul Adi Rus, este mai panicat decât ea și are mereu grijă ca soția lui să nu comită vreun lucru care ar putea să rănească bebelușul.

ADVERTISEMENT