Life

Cu ce s-a ocupat Mihai Gâdea înainte de a prezenta Sinteza Zilei la Antena 3. Ce a studiat prezentatorul TV

30.06.2020 | 20:19
Cu ce sa ocupat Mihai Gadea inainte de a prezenta Sinteza Zilei la Antena 3 Ce a studiat prezentatorul  TV
ADVERTISEMENT

Înainte de a prezenta Sinteza Zilei la Antena 3, Mihai Gâdea a fost realizator de programe la Realitatea TV, între 2004 și 2005, apoi s-a mutat la Antena 1.

În 1999 și-a dat doctoratul în istorie, la Institutul de Studii Istorice Nicolae Iorga, cu lucrarea „Ionel Brătianu și epoca sa”, iar un an mai târziu absolvea Facultatea de Teologie Advetistă.

ADVERTISEMENT

Studiile pe care le are i-au permis lui Mihai Gâdea să fie pastor și să țină predici în bisericile adventiste, dar nu pentru multă vreme.

Înainte de Sinteza Zilei, Mihai Gâdea a fost pastor și realizator de programe la Realitatea TV

Puțini sunt cei care cunosc detalii despre viața privată a lui Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3. Acest lucru se întâmplă pentru că jurnalistul este destul de discret atunci când vine vorba despre familie și viață personală.

ADVERTISEMENT

Mihai Gâdea conduce postul de televizune Antena 3 din 2010, iar înainte, a trecut și pe la Realitatea TV și Antena 1, ca realizator de programe. Interesant este, însă, trecut său religios.

Există o înregistrare pe Youtube, cu pastorul Mihai Gâdea, care împărtășea cu enoriașii o întâmplare din viața lui. Avea un ton blând, supus, vorbă mieroasă și caldă, cu care îi atrăgea pe credincioși.

ADVERTISEMENT

Spunea că nimic din ce există în lume nu este important, ci doar cuvântul lui Dumnezeu de care trebuie să ascultăm.

Este căsătorit din 2015

Mihai Gâdea este căsătorit cu Agatha Kundri,  de profesie sociolog, de mai bine de 15 ani, dar sunt împreună de aproape 17 ani. Împreună au o fată, Karina Maisha, care anul acesta, în luna august, va împlini 18 ani.

ADVERTISEMENT

Mihai și Agatha nu sunt văzuți în public decât foarte rar, la anumite evenimente. Partenera de viață a jurnalistului lucrează la o grădiniță pe care o deține împreună cu sora sa, Memete Naomi.

ADVERTISEMENT