Life

Cu ce se ocupă acum Americanu’ din La Bloc. A avut multe meserii după terminarea celebrului serial

Cu ce se ocupă acum Americanu’ din faimosul serial la bloc. Actorul a avut multe meserii după ce s-a terminat serialul și a încercat să găsească ceva care să îi placă.
04.03.2023 | 12:46
Cu ce se ocupa acum Americanu din La Bloc A avut multe meserii dupa terminarea celebrului serial
Cu ce se ocupă acum Americanu’ din La Bloc. Foto Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă acum Americanu’ din La Bloc. Faimosul actor a avut multe meserii după ce s-a terminat serialul, ba chiar a ajuns să dețină propria pizzerie.

Cu ce se ocupă acum Americanu’ din La Bloc

Americanu’ din La Bloc a încercat foarte multe meserii după terminarea serialului. În acest moment, Emil Mitrache este actor la un teatru și a mărturisit că joacă inclusiv pentru copii și există o variantă de la Frozen în care participă și el.

ADVERTISEMENT

Americanu’ din La Bloc a mai spus și că nu s-ar fi gândit niciodată că o să ajungă la această vârstă și să aibă aceste ocupații, dar se bucură de fiecare moment atât atunci când este ghid turistic, cât și când este pe scenă.

„Sunt bine, joc. Dacă mă întreba cineva ce o să faci pe la vârsta de… la schimbarea de prefix, nu mă vedeam.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că joc și pentru copii pentru că am și trupă de tineri care sunt foarte talentați pentru că joc într-o variantă de „Frozen”. Sunt tineri care vin din spate și sunt foarte talentați, chiar mă bucură chestia asta”, a mai declarat Emil Mitrache.

Emil Mitrache mai are o ocupație

De asemenea, Emil Mitrache este în continuare ghid turistic, meserie pe care o practică deja de câțiva ani buni și spune că rezultatele eforturilor sale încep să se vadă și este din ce în ce mai solicitat pentru a le fi ghid turistic turiștilor străini.

ADVERTISEMENT

Emil Mitrache spunea că cel mai vizitat drum este Peleș – Bran – Brașov și turiștii sunt foarte entuziasmați să vadă castelul lui Dracula.

„Acum continui și cu ghidajul, e ok, chiar încep să se vadă rezultatele muncii, să fiu solicitat. Eu fac numai cu turiști străini. Și e ok, îmi place, asta e foarte important. (…)

ADVERTISEMENT

Cel mai vizitat drum este Peleș-Bran-Brașov și stau cu orele pe Valea Prahovei. Turiștii nu înțeleg. Sunt atâtea locuri, dar dacă ei vin setați că se uită pe internet și văd Dracula…”, a mai povestit el la PRO TV.

Actorul a încercat multe meserii și a fost inclusiv broker de asigurări în Capitală, dar a avut inclusiv și o pizzerie în București. Alți actori din La Bloc care au renunțat la meserie sunt Mihai Coadă, care l-a jucat pe Nelu Curcă sau Dragoș Moștenescu (Costel).

ADVERTISEMENT
Tags: