Life

Cu ce se ocupă acum Ela și Petrică de la Mireasa. Foștii câștigători ai show-ului de la Antenă iau Maramureșul la pas

Ela și Petrică Nemeș, câștigătorii reality-show-ului Mireasa de la Antena 1 în sezonul trecut, și-au găsit o ocupație aplaudată de fanii lor după terminarea competiției.
05.03.2022 | 11:04
Cu ce se ocupa acum Ela si Petrica de la Mireasa Fostii castigatori ai showului de la Antena iau Maramuresul la pas
Ela și Petrică Nemeș, câștigătorii Mireasa din sezonul trecut. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ela și Petrică și-au reluat din plin viața de dinaintea participării în emisiunea Mireasa. La câteva luni după ce au fost proclamați marii câștigători ai sezonului anterior, în a cărui finală s-au căsătorit în fața unei țări întregi, le bucură acum sufletele maramureșenilor.

Ela și Petrică de la Mireasa fac surprize la domiciliu

Ela și Petrică s-au mutat în Baia Mare, după numeroase discuții legate de locul în care aceștia vor trăi după ce au devenit soți și soție. Cei doi sunt extrem de activi pe rețelele de socializare, în special pe Instagram și platforma Youtube.

ADVERTISEMENT

Fanii au remarcat că perechea nu stă locului o clipă. Cei doi fac acum surprize la domciliu maramureșenilor, bucurându-i cu mesaje de la cei dragi. Petrică și Ela au pus tot sufletul cu ocazia acestui nou ”job”. Pe Youtube, cei doi au postat deja o serie de videoclipuri în care le fac surprize semenilor lor.

Conceptul de „Surpriză la domiciliu” este unul la modă mai ales în Ardeal, însă acesta s-a extins în toată țara. Mai exact, persoanele care vor să îi surprindă pe cei dragi, apelează la diferite organizații în special de zilele lor de naștere.

ADVERTISEMENT

Oricine poate face o astfel de surpriză, alegând produsele pe care vor să le facă drept cadou, precum și florile și tortul, iar de acest concept se ocupă o întreagă echipă de organizatori. Ela și Petrică au vrut să se implice din plin în acest proiect, iar până acum au reușit să îi facă pe oameni să se emoționeze cu surprizele lor.

Își doresc foarte mult să devină părinți

Dincolo de această activitate, Ela și Petrică sunt dispuși să își întemeieze o familie. Cei doi vor să aibă un copil în viitorul apropiat. Intenția lor de a deveni părinți a fost exprimată de amândoi, încă de când erau concurenți la Mireasa.

ADVERTISEMENT

,,Nu mi-am pus niciodată această problemă și nu m-am gândit la asta. Eu îmi doresc copii și probabil că mi-am făcut o concepție greșită. Eu nu m-am gândit la asta și de aceea am rămas puțin uimit când mi-a spus”, a spus Petrică în urmă cu ceva vreme în emisiunea „Capriciile iubirii” de la Antena 1.

Tags: