Life

Cu ce se ocupă acum Silvia Popescu, de fapt. Dubla câștigătoare de la Bravo, ai stil a spus tot

29.04.2021 | 14:25
Cu ce se ocupa acum Silvia Popescu de fapt Dubla castigatoare de la Bravo ai stil a spus tot
Silvia Popescu, ex concurentă la Bravo, ai stil. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Silvia Popescu, dublă câștigătoare Bravo, ai stil, a fost desemnată de două ori cea mai stilată femeie din România, iar de ceva vreme vedeta a ieșit din lumina reflectoarelor. Cu ce se ocupă, de fapt, carismatică fostă concurentă a show-ului de modă de la Kanal D?

Silvia i-a cucerit pe români în primul sezon Bravo, ai stil, pe care l-a câștigat în fața Cristinei Mihaela Dorobanțu, finalistă care a reușit să lucreze în televiziune, chiar la Kanal D, unde acum prezintă Puterea dragostei.

ADVERTISEMENT

Gorjeanca nu s-a mulțumit cu trofeul primei ediții Bravo, ai stil și a revenit în sezonul All Stars, unde a învins-o fără drept de apel pe Iuliana Doroftei, cea care a câștigat în sezonul al treilea.

Silvia Popescu de la Bravo, ai stil este style-coach

Deși a fost bombardată cu oferte de la televiziuni și avea șanse mari să fie astăzi una din cele mai importante prezențe pe micile ecrane, Silvia s-a ferit de acest mediu și s-a ocupat de ceea ce știe să facă cel mai bine: modă.

ADVERTISEMENT

Talentul ei în a alege și a combina hainele nu putea rămâne doar în emisiune, așa că Silvia s-a pus serios pe treabă iar astăzi este style-coach.

Chiar ea a definit ce înseamnă ocupația ei pe pagina personală de Instagram unde a răspuns printre altele la tot felul de curiozități venite din partea urmăritorilor.

ADVERTISEMENT

Care este marele ei vis

„Style coaching. Este un concept nou și reprezintă un proces personalizat și unic și îmbină: sfaturi de stil, consultanță de imagine, shopping personalizat”, a scris Silvia Popescu pe Instastory lămurind o dilemă pe care o aveau mulți în legătură cu meseria ei actuală.

Vedeta a spus și care este marele ei vis, unul care implică mai mult decât a alege niște haine care să se potrivească omului și contextului: „Mi-ar plăcea să îmbin moda, fotografia și teatrul, astfel să creez povești adevărate pe care să le public în revista mea și care să aducă speranțe în cei mai talentați dintre noi, să le arăt că se poate”.

ADVERTISEMENT