Life

Cu ce se ocupă acum Titus Antonescu. Concurentul de la Chefi la cuțite și-a îndeplinit cel mai mare vis, lucrează la Antena 1

Ce meserie are în prezent Titus Antonescu de la Chefi la cuțite. Participantul lui Sorin Bontea a ajuns în echipa de la Antena 1.
26.11.2022 | 17:55
Cu ce se ocupa acum Titus Antonescu Concurentul de la Chefi la cutite sia indeplinit cel mai mare vis lucreaza la Antena 1
Ce meserie are în prezent Titus Antonescu de la Chefi la cuțite. Participantul din echipa lui Sorin Bontea a ajuns în echipa de la Antena 1. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă acum ilustratorul în vârstă de 22 de ani. Concurentul de la Chefi la Cuțite și-a îndeplinit cel mai mare vis, lucrează la Antena 1, după ce producția a văzut potențialul său. Răspunsul nu a întârziat să apară.

Ce meserie are în prezent Titus Antonescu de la Chefi la cuțite. Participantul din echipa lui Sorin Bontea a ajuns în echipa de la Antena 1

Titus Antonescu, singurul concurent care a făcut parte din toate echipele de la Chefi la cuțite, a fost angajat de Antena 1. În momentul de față, participantul lucrează cot la cot cu producătorii emisiunii culinare.

ADVERTISEMENT

Tânărul grafic designer a reușit să-și îndeplinească un vis foarte mare datorită dorinței de a experimenta. Acum se ocupă de partea de costume și imagine a celor trei bucătari: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

„Fac partea de styling, imagine, costumele, cum arată chefii pe sticlă, să nu arate rău, cum arată concurenții, tunicile. Eu îi îmbrac pe concurenți, dar tunicile sunt făcute la croitorie, nu știu să cos.

ADVERTISEMENT

Mă ocup de scenografie, de tot ce înseamnă platoul. Eu sunt cel mai puțin instruit în ale bucătăriei din tot sezonul acesta, numai că am vrut provocarea asta.

Am vrut să văd cum e să faci parte dintr-un show TV, să am experiența asta măcar o dată în viață”, a mărturisit Titus Antonescu la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Cine este Titus Antonescu de la Chefi la cuțite

Concurentul de la Chefi la cuțite, pe numele său complet Titus Alexandru Antonescu, este de meserie ilustrator și grafic designer. Are 22 de ani și spune că a prins dragul de gătit din familie. A avut o relație strânsă cu străbunica sa.

Femeia este cea care i-a insuflat pasiunea pentru fotografie și pentru desen. Aceasta a avut un atelier în Constanța, în timp ce străbunicul său a fost unul dintre căpitanii de cursă lungă care a străbătut canalul Suez cu Vasul Transilvania.

ADVERTISEMENT

La preselecțiile de la Chefi la cuțite, de la Antena 1, a riscat foarte mult. Titus Antonescu s-a prezentat cu un desert numit Kunefe și gullac, menit să onoreze legătura strânsă pe care a avut-o familia sa cu Egiptul.

ADVERTISEMENT