News

Cu ce se ocupă, astăzi, fratele Elenei Udrea. Adrian Valentin și soția lui sunt înscriși în același partid

Reținută în Bulgaria, unde a fost arestată pe 7 aprilie, după ce a fost condamnată la închisoare, Elena Udrea așteaptă acum extrădarea. Familia fostului ministru, printre care și fratele ei, o susține necondiționat.
13.04.2022 | 08:02
Cu ce se ocupa astazi fratele Elenei Udrea Adrian Valentin si sotia lui sunt inscrisi in acelasi partid
Adrian Valentin, fratele Elenei Udrea, este căsătorit cu Cristina, cu care are doi copii
ADVERTISEMENT

Elena Udrea (48 de ani) a fost reținută pe 7 aprilie în Bulgaria în ziua în care instanțele din România au confirmat condamnarea definitivă la 6 ani de închisoare a fostul ministru al turismului, în dosarul Gala Bute. Pe lângă logodnicul Adrian Alexandrov, care se ocupă de fetița lor, Eva Maria, Elena Udrea este sprijinită necondiționat de mama Maria și de fratele Adrian Valentin, ultimul o prezență discretă în peisaj.

Reținută în Bulgaria, Elena Udrea are apelul programat pe 14 aprilie

În prezent, Judecătoria Blagoevgrad a anunțat că va judeca pe 14 aprilie apelul făcut de Elena Udrea, după ce în primă instanță magistrații bulgari au decis că fostul ministru poate fi extrădat în România. ”Analizând sursele de probă din cauză, completul de judecată a apreciat că persoana căutată ar trebui să fie reținută în condițiile de arestare – existând pericolul real de evadare și astfel obstrucționarea procedurii privind transferul efectiv al persoanei în statul solicitant.

ADVERTISEMENT

Actul judiciar nu este definitiv și poate fi atacat cu recurs în termen de trei zile la Curtea de Apel – Sofia. În cazul unei plângeri sau protest, ședința în fața Curții de Apel Sofia este programată pentru 14 aprilie 2022 la ora 10:00”, au comunicat autoritățile bulgare.

În încercarea de a scăpa de arest, Elena Udrea a declarat în fața judecătorilor din Blagoevgrad că și-a închiriat chiar și o locuință în Bulgaria pentru următorii 7 ani, tocmai pentru a demonstra că nu are de gând să fugă de acolo.

ADVERTISEMENT

Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a rămas în țară, să se ocupe de Eva Maria, fata lor, dar weekend-ul trecut bărbatul a dat o fugă în Bulgaria, pentru a-și susține partenera de viață. Și Maria, mama fostului ministru, este implicată în creșterea fetiței, ocupându-se de toate atunci când părinții sunt prinși cu treabă.

Elena Udrea: ”I-am lăsat pe stradă – mama, Adrian și copilul – neștiind când mă întorc”

Originară din satul sucevean Mălini, Maria Udrea a fost alături de fata ei și atunci când aceasta a fost în arest în Costa Rica. De altfel, acele momente au marcat-o profund pe Elena Udrea, așa cum a povestit chiar ea experiența din închisoarea din San Jose.

ADVERTISEMENT

”Lăsam acasă un copil de 10 zile, plecasem fără să știu când mă întorc, un copil care nu știa să mănânce lapte praf, rămăsese cu bunica, bunica văzuse un copil în urmă cu 44 de ani, când mă născuse pe mine, i-am lăsat pe stradă, mama, Adrian și copilul, neștiind când mă întorc.

A fost evident mult mai greu, cu totul altceva. M-a ajutat faptul că erau multe femei mame, care sufereau enorm, cu mulți copii acasă. În Costa Rica e interzis avortul așa că pe la 18-19 ani aveau câte 4 copii.

ADVERTISEMENT

Fratele Elenei Udrea împărtășește simpatiile politice ale fostului demnitar

Ți se rupea sufletul să îi vezi venind la vizitele de duminică, fiind smulși din brațele mamelor lor atunci când se termina perioada de vizită și cumva m-am gândit că nu sunt singură, că se întâmplă asta și altor femei și cumva m-a făcut să pot să rezist”, a rememorat Udrea periaoda petrecută în spatele gratiilor în Costa Rica.

Alături de Elena Udrea este și fratele fostului demnitar, Adrian Valentin (50 de ani). Căsătorit de aproape 24 de ani cu Cristina, Adrian este o prezență discretă în viața fostului ministru, sprijindu-și însă sora și mama atunci când este necesar.

Acum mai bine de 15 ani, fratele Elenei Udrea și-a deschis o firmă de comerț, împreună cu soția, pe care a închis-o însă rapid, din lipsă de rezultate. Ulterior, Adrian și Cristina Udrea și-au sprijinit cele două fete, care se lansaseră într-o afacere în industria IT. În prezent, după ce a întrerupt colaborarea cu o firmă din Buzău, Adrian Udrea este un om bun la toate pentru familie, așa cum s-a dovedit și în ultimii ani.

Potrivit FANATIK, fratele Elenei Udrea și soția lui sunt membrii vechi ai echipei PMP, filiala Sector 6 București, după ce ani buni au făcut parte din organizația PD-L, exact în perioada în care iubita de azi a lui Adrian Alexandrov era un personaj politic de primă mărime.

ADVERTISEMENT
Tags: