Life

Cu ce se ocupă Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, după despărțirea de Marius Moise: ”Am fost să verific progresul lucrărilor la viitoarea mea casă”

Ce meserie are Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, după separarea de Marius Moise. Șatena și-a cumpărat o locuință nouă.
23.06.2024 | 16:20
Cu ce se ocupa Bianca Giurca de la Insula Iubirii dupa despartirea de Marius Moise Am fost sa verific progresul lucrarilor la viitoarea mea casa
Ce meserie are Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, după separarea de Marius Moise. Șatena și-a cumpărat o locuință nouă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, după despărțirea de Marius Moise. Fosta concurentă de la Antena 1 a verificat recent progresul lucrărilor la viitoarea casă, care va fi amenajată după bunul plac.

Ce meserie are Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, după separarea de Marius Moise. Șatena și-a cumpărat o locuință nouă

Ce meserie are Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, după separarea de Marius Moise. Șatena în vârstă de 26 de ani și-a cumpărat o locuință nouă și este foarte încântată de felul în care decurg lucrurile din viața personală.

ADVERTISEMENT

Fosta participantă a emisiunii moderate de Radu Vâlcan a mărturisit că nu este deloc o persoană întreținută, așa cum au catalogat-o mulți. În urmă cu puțin timp a venit și cu dovezi în acest sens, precizând că muncește de ani buni.

A avut primul serviciu la numai 15 ani și de atunci a încercat mai multe meserii. De ceva vreme și-a îndreptat atenția spre social media, unde este o persoană foarte cunoscută și extrem de activă. Poate fi numită influencer.

ADVERTISEMENT

O duce extrem de bine din punct de vedere financiar, motiv pentru care a reușit să își achiziționeze o casă. Tânăra, care este celebră pe TikTok, nu a dezvăluit câți bani a scos din buzunar pentru imobilul în care se va muta curând.

„Este o perioadă extrem de emoționantă pentru mine! Astăzi am fost să verific progresul lucrărilor la viitoarea mea casă”, a transmis Bianca Giurcă pe pagina de Instagram, unde este urmărită de aproape 200.000 de persoane.

ADVERTISEMENT

Ce meserii a mai avut Bianca Giurcă de la Insula Iubirii

„Mi-am câștigat banii mei de mică. Prima dată pe la 15 ani am început să fiu animatoare pentru copii, apoi, am fost ursitoare, bonă, manichiuristă și dealer într-un cazino online.

Apoi, am început să câștig destul de bine din online”, a scris Bianca Giurcă de la Insula Iubirii pe social media, la un moment dat, conform mediaflux.ro. Fosta concurentă de la Antena 1 a dezvăluit și câți bani intră în conturile sale.

ADVERTISEMENT

În fiecare lună încasează între 10.000 și 13.000 de euro, de pe urma activităților pe care le desfășoară pe TikTok, unde are aproximativ 150.000 de urmăritori. Fosta iubită a lui Marius Moise susține că nu are nevoie de un bărbat pentru că o duce bine din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!