Life

Cu ce se ocupă Cabral, după ce a luat pauză de la televiziune. Soția Andreea Ibacka l-a dat de gol: „Este greu de pensionat”

Andreea Ibacka a dat din casă și a spus cu ce se ocupă Cabral, acum că a luat o pauză de la televiziune. Și actrița a revenit de curând „pe sticlă”.
05.02.2023 | 21:35
Cu ce se ocupa Cabral dupa ce a luat pauza de la televiziune Sotia Andreea Ibacka la dat de gol Este greu de pensionat
Andreea Ibacka a vorbit despre revenirea în televiziune a lui Cabral. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka a dezvăluit care sunt ocupațiile cu care Cabral își ocupă timpul de când a luat pauză de la televiziune. Actrița și-a dat soțul de gol și a dezvăluit că acesta va reveni curând.

Ce face Cabral de când nu mai apare la televizor. Andreea Ibacka a dezvăluit că ar putea reveni curând „pe sticlă”

După ce s-a întors de la filmările emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici!, pe care a prezentat-o alături de Adela Popescu, Cabral a luat o pauză de la televiziune, pentru a-și încărca bateriile, dar și pentru a petrece mai mult timp alături Andreea și cei doi copii ai lor.

ADVERTISEMENT

Emisiunea sa, Ce spun românii, a fot înlocuită cu Batem palma, a lui Cosmin Seleși, dar Andreea Ibacka, și ea întoarsă recent „pe sticlă”, a mărturisit că soțul său nu a stat deloc degeaba în timpul ăsta.

Pe lângă timpul petrecut cu cei mici, Cabral s-a ocupat și de treburile casnice, pe care le-a tot amânat cât timp apărea zilnic la televizor. De asemenea, actrița a mărturisit că Namiko este topită după tatăl său, în timp ce Tiago o preferă pe ea, astfel că a avut,cu siguranță, și multiple activități alături de micuță.

ADVERTISEMENT

„El nici în perioada asta nu a stat locului, practic. Nu te gândi că a stat. S-a dedicat altor proiecte personale, s-a încărcat de noi, de casă, de tot ce aveam de făcut.

Spre exemplu acum l-am lăsat să-mi elibereze toată casa, curtea, mai sunt fel de fel de lucruri administrative, de care nu ai timp atunci când ești în platou de dimineața până seara. Revine el cu vești și pe partea aceasta”, a declarat Andreea Ibacka pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT

„Cabral e greu de pensionat”

Andreea a oferit mai multe detalii despre revenirea sa la televizor, în calitate de prezentatoare, dar l-a dat și de gol pe soțul său și a mărturisit că e posibil ca pauza lui Cabral să se termine cât de curând.

„M-am întors practic pe TV, dar eu oricum aveam colaborări și proiecte în online destul de multe și până acum.

ADVERTISEMENT

Chestia asta că poți să lucrezi de acasă și să ai grijă și de copii în același timp nu prea se aplică, mai degrabă te frustrează pentru că copiii la vârsta asta au foarte multă nevoie de toată atenția ta, 100%.

Noroc că m-au ajutat întotdeauna și mama, și soacra, cumnata când a fost cazul, și soțul bineînțeles. Apropos de Cabral, el este greu de pensionat și nu vreau eu să dau așa prea multe din casă pentru că sunt veștile lui. Dar să nu credeți că el se plictisește”, a declarat Andreea Ibacka.

ADVERTISEMENT