Life

Cu ce se ocupă Cristi Brancu și nevasta lui, Oana, de când nu mai apar la televizor

13.10.2020 | 16:53
Cu ce se ocupa Cristi Brancu si nevasta lui Oana de cand nu mai apar la televizor
Cristi Brancu, alături de soția lui, Oana Turcu,pe vremea când prezentau emisiuni la Antena Stars
ADVERTISEMENT

Cristi Brancu și soția lui, Oana, nu mai apar de ceva vreme pe micile ecrane, însă amândoi au reușit să găsească o sursă de venit.

Cristi Brancu și Oana se descurcă și în pandemie: el are emisiuni online, ea vinde produse cosmetice

Brancu nu mai apare la Antena Stars, acolo unde realiza emisiunea Agenția VIP, însă nu a putut sta departe de media.

ADVERTISEMENT

Fostul prezentator de la Antenă realizează acum emisiuni online, pe canalul său de Youtube, iar Oana continuă să se ocupe cu promovarea și vânzarea de produse cosmetice.

Cei doi au fost invitați la Teo Show unde au făcut câteva destăinuiri despre relația lor, unele chiar în premieră.

ADVERTISEMENT

Brancu a mărturisit cum a început relația cu Oana, iar la început cei doi se evitau destul de mult, chiar dacă se plăceau în secret.

Anamaria Prodan le-a făcut lipeala

„Anamaria Prodan mi-a prezentat-o. Îmi intrase sub piele cu mult timp înainte. Eu sunt un fost deținător de acnee. A venit cu un tratament și apoi mi-a trecut. Abia apoi am aflat că produsele cosmeticienei erau ale Oanei”, a declarat Cristi Brancu la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Mai în glumă, mai în serios, prezentatorul a spus ce mai face pe lângă emisiunile de pe Youtube. Se pare că Oana a găsit un cobai pentru produsele sale cosmetice, iar Cristi este clientul perfect atunci când vrea să testeze ceva.

„Sunt prima recenzie la produsele ei”, a spus râzând soțul Oanei Turcu.

Cristi Brancu și Oana Turcu formează unul din cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Amândoi au prezentat emisiuni la Antena Stars timp de mai mulți ani.

ADVERTISEMENT

Ea cârmuia o emisiune despre sănătate și frumusețe, iar el lua viețile vedetelor la puricat seară de seară. Din cauza crizei economice cauzate de pandemie, care a lovit puternic și lumea televiziunii, Brancu a fost scos de pe sticlă, însă nu se știe niciodată când va reveni pe micul ecran. Deocamdată pare foarte mulțumit cu proiectele sale de pe Youtube.

 

ADVERTISEMENT