Life

Cu ce se ocupă Cristi Șerb, fostul câștigător de la Chefi la cuțite. Ce a făcut cu premiul cel mare

Cristi Șerb, fostul câștigător de la Chefi la cuțite, și-a urmat visul. A devenit bucătar și este coproprietar al unui restaurant.
29.10.2021 | 18:37
Cu ce se ocupa Cristi Serb fostul castigator de la Chefi la cutite Ce a facut cu premiul cel mare
ADVERTISEMENT

Cristi Șerb a câștigat premiul cel mare de 30.000 de euro în primul sezon Chefi la cuțite.

După terminarea competiției a decis să nu renunțe la pasiunea sa.

Chiar dacă avea doar 22 de ani pe vremea aceea, a reușit să învingă bucătari experimentați. Și-a urmat visul, a devenit bucătar profesionist, iar în prezent este coproprietarul unui restaurant în București.

Cu ce se ocupă Cristi Șerb, fostul câștigător de la Chefi la cuțite. Ce a făcut cu premiul cel mare

Cristi Șerb a participat în primul sezon al cunoscutei emisiuni Chefi la cuțite. A făcut parte din echipa Argintie a lui Sorin Bontea și a reușit să uimească pe toată lumea. A câștigat premiul cel mare de 30.000 de euro, chiar dacă în concurs au fost mulți bucătari foarte experimentați.

ADVERTISEMENT

De atunci a decis să-și urmeze pasiunea și nu a renunțat la bucătărie. Ajuns la 27 de ani, fostul concurent a devenit coproprietarul unui restaurant din centrul Bucureștiului. În plus este și chef la Energiea și coordonator al Business Park Iride.

Șerb declara după ce a câștigat premiul cel mare că emisiunea l-a ajutat foarte mult. I-a dat încredere și l-a ajutat să evolueze.

ADVERTISEMENT

“Pe parcursul emisiunii simt că am evoluat foarte mult. Am avut ca inspirație stilul chefilor și încă de la început mi-am spus că indiferent de ce se va întâmpla în concurs, important e să învăț ceva de la ei, să profit de această ocazie și să rămân cu câte ceva de la fiecare dintre ei”, declara fostul concurent pentru Antena 1.

Ce a spus Cristi Șerb despre Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu

Acesta a recunoscut că Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu l-au inspirat și a învățat multe de la ei.

ADVERTISEMENT

“De la chef Cătălin am învățat că bucătăria este muncă, pentru a reuși trebuie să muncești și să te implicit.

Chef Florin spune că bucătăria este o artă, că în bucătărie există ingrediente și gusturi și că totul depinde de tine cum le combini. Bucătarul este asemenea unui pictor doar că în loc de culori, se folosește de ingredient și gusturi pentru a-și realiza tabloul.

ADVERTISEMENT

Chef Sorin Bontea este un profesionist, care m-a învățat multe. Că trebuie să faci lucrurile cum sunt scrise, ca la carte, indiferent de situație, că în farfurie nu trebuie să ai doar plainting, ci și gust, consistență și culoare.”, a declarat Șerb pentru Antena 1.

ADVERTISEMENT