Life

Cu ce se ocupă Cristina, fosta Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor. Bruneta a împlinit 32 de ani

Ce mai face Cristina după ce a plecat de la Cronica Cârcotașilor. Fosta Bebelușă a făcut 32 de ani în data de 9 iulie 2023.
09.07.2023 | 22:51
Cu ce se ocupa Cristina fosta Bebelusa de la Cronica Carcotasilor Bruneta a implinit 32 de ani
Ce mai face Cristina după ce a plecat de la Cronica Cârcotașilor. Fosta Bebelușă a făcut 32 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă Cristina, fosta Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor. Bruneta a împlinit 32 de ani. Soția actorului Denis Ștefan este foarte activă în social media și are grijă de cele două fiice ale sale, Delia și Dominique.

Ce mai face Cristina după ce a plecat de la Cronica Cârcotașilor. Fosta Bebelușă a făcut 32 de ani

Cristina Ștefan a spus ce mai face după ce a plecat de la Cronica Cârcotașilor. Fosta Bebelușă de la Prima TV a făcut 32 de ani, aniversarea zilei de naștere având alături de soțul său și cei doi copii. Vedeta a dezvăluit ce planuri are.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă are contracte de imagine și de câțiva ani are o idee pe care o urmează și despre care a oferit puține amănunte. Mai exact, vrea să fie trainer și speră să facă acest lucru chiar de toamna aceasta.

„Este un vis pe care sper să-l împlinesc anul acesta. Am urmat cursuri pentru a fi trainer. A plecat totul de la mama mea, care predă de peste 5 ani pilates reformer. Inițial am mers pentru mine, pentru tonus, voie bună.

ADVERTISEMENT

M-am apucat la un an după nașterea celei de-a doua fetițe. A fost ceva de genul: «Hai, mamă, vrei să mai ieși un pic din casă să faci altfel de mișcare decât fitnessul clasic și cardio?». Și mi-a plăcut foarte mult.

Mama m-a îndrumat să fac și cursul: «Nu se știe, poate predai la un moment dat». Am fost, am făcut cursul și cu acte în regulă sunt instructor de aerobic, pilates și fitness. Le-am luat pe toate în cazul în care vreau să predau mai multe chestii.

ADVERTISEMENT

Dar în principal pilates reformer și sper să reușesc din toamnă să le invit pe doamne la mine la oră”, a mărturisit Cristina, fosta Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor, în urmă cu puțin timp pentru impact.ro.

Cum arată ziua de naștere a Cristinei Ștefan

Cristina Ștefan a descris și cum arată ziua de naștere. Fosta Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor a petrecut împreună cu familia sa, după ce anterior a fost la mare doar cu partenerul de viață, actorul Denis Ștefan.

ADVERTISEMENT

Nu a putut să stea prea mult departe de fetele sale. Bruneta susține că nu își dorește prea multe acum, la împlinirea vârstei de 32 de ani, însă se gândește foarte mult la proiectul legat de pilates pentru că vrea să muncească pentru sine.

ADVERTISEMENT
Tags:
24 de lovituri de bici într-un minut » Tripla medaliată cu aur la...
24 de lovituri de bici într-un minut » Tripla medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, suspendată după apariția unor imagini scandaloase
Un francez nu poate să-și găsească un loc de muncă din cauza înfățișării...
Un francez nu poate să-și găsească un loc de muncă din cauza înfățișării sale: „Îmi place să fiu privit ca un tip normal”
VIDEO | Doliu pentru moartea anunțată de Dumitru Dragomir. Fostul șef al Ligii...
VIDEO | Doliu pentru moartea anunțată de Dumitru Dragomir. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat decesul
Reacţia mamei suspectului din Brăila, după ce poliţiştii au găsit în casa ei...
Reacţia mamei suspectului din Brăila, după ce poliţiştii au găsit în casa ei un cuţit ascuns în bibliotecă
Soția lui Cristi Tănase a cedat! Ce se întâmplă cu Dodel, după acuzațiile...
Soția lui Cristi Tănase a cedat! Ce se întâmplă cu Dodel, după acuzațiile șocante făcute de Adina Maria în scandalul uriaș
Adevărul din spatele Internetului! Cum arată Loredana în costum de baie, la 54...
Adevărul din spatele Internetului! Cum arată Loredana în costum de baie, la 54 de ani. A pozat fără inhibiții la malul mării
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Tragedie fără margini la Dinamo! S-a stins o tânără speranță a fotbalului românesc...
Tragedie fără margini la Dinamo! S-a stins o tânără speranță a fotbalului românesc . Dumnezeu să-l odihnească
Munții de bani pe care stă Charles. Ce avere deține regele
Munții de bani pe care stă Charles. Ce avere deține regele
Veste de ultimă oră pentru o categorie de pensionari. Ce trebuie să facă...
Veste de ultimă oră pentru o categorie de pensionari. Ce trebuie să facă pentru a le creşte pensia după recalculare
Dumitru Buzatu, nemulțumit că a fost interogat de „mascați cu veste antiglonț” atunci...
Dumitru Buzatu, nemulțumit că a fost interogat de „mascați cu veste antiglonț” atunci când a fost prins cu mita în portbagaj. Apărarea: „I-a fost încălcat dreptul la tăcere”
Trei zodii vor trece prin schimbări radicale în luna august. Se întrezărește un...
Trei zodii vor trece prin schimbări radicale în luna august. Se întrezărește un viitor luminos pentru acești nativi