Life

Cu ce se ocupă, de fapt, Florin Călinescu după plecarea de la Pro TV. Unde s-a angajat

Cu ce se ocupă, de fapt, Florin Călinescu după plecarea de la Pro TV.
08.08.2021 | 16:38
Cu ce se ocupa de fapt Florin Calinescu dupa plecarea de la Pro TV Unde sa angajat
ADVERTISEMENT

După plecarea de la Pro TV, Florin Călinescu a anunțat cu ce se va ocupa de acum, mai ales că a mărturisit că nu va renunța la ceea ce știe să facă, adică la televiziune.

Ce face Florin Călinescu după ce a plecat de la Românii au talent

Fostul jurat de la Românii au talent a anunțat ce va face acum, după ce a renunțat la emisiunea deja menționată.

ADVERTISEMENT

Inițial, acesta spusese că își face propria televiziune, într-un anunț pe pagina personală de Facebook, în care spunea că este în căutare de angajați pentru acest nou proiect.

Acum, Florin Călinescu a făcut precizări și a anunțat că nu este vorba, de fapt, despre o nouă televiziune, ci de rebranduirea uneia. Mai mult, el a precizat și că a semnat deja un contract în acest sens.

ADVERTISEMENT

Anunțul lui Florin Călinescu după ce a părăsit Pro TV. Ce va face în continuare

De asemenea, vedeta de televiziune a spus și că va prezenta mai multe emisiuni în cadrul acestui nou proiect în care s-a angajat, dar și că a fost semnat un contract de consultață pentru mai multe posturi TV.

„Nu îmi fac o televiziune, pentru că nu sunt atât de nebun, e vorba poate de milioane, habar n-am, dar am semnat un contract cu niște prieteni și veți afla săptămâna aceasta despre ce este vorba.

ADVERTISEMENT

Probabil o să fac și o emisiune, două, trei, cu dumneavoastră.

Am semnat un contract de consultanță, de consiliere, pentru mai multe televiziuni. S-a creat o confuzie. Am zis facem o televiziune, deci nu fac o televiziune. Nu de la 0, facem o rebranduire”, a dezvăluit acesta.

Florin Călinescu a explicat și ce se va putea vedea la acest post TV de care vorbește, iar printre acestea se află și satira sau comediile, la care fostul jurat spune că se pricepe.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt chemat să-mi dau cu părerea și să începem să creionăm niște programe. La ce mă pricep? La satiră, la comedie, scenarii, mecle, atitudini…”, a mai dezvăluit Florin Călinescu pe rețelele de socializare.

Florin Călinescu a anunțat marea plecare de la Pro Tv pe rețelele de socializare. Aceasta nu este prima dată când el părăsește postul, căci el a mai plecat și revenit în trecut.

ADVERTISEMENT