Life

Cu ce se ocupă, de fapt, Georgiana, soţia lui Marian Godină: “Cam atât”

Cu ce se ocupă soția lui Marian Godină. Georgiana are 29 de ani, iar anul acesta i-a oferit un copil îndrăgitului polițist.
05.12.2022 | 21:21
Cu ce se ocupa de fapt Georgiana sotia lui Marian Godina Cam atat
Marian Godină și soția lui sunt căsătoriți din 2018. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Marian Godină trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără pe nume Georgiana, care anul acesta l-a făcut tată pentru prima oară. Cu ce se ocupă aceasta?

Ce profesie are soția lui Marian Godină. Georgiana a născut anul acesta o fetiță

Marian Godină și soția lui au vorbit despre relația lor. Cei doi se consideră norocoși pentru că se au unul pe altul și au doar cuvinte de laudă să-și spună.

ADVERTISEMENT

Faimosul om al legii a mărturisit că în prezent se află în concediu de creștere a copilului, asemeni partenerei lui, care se ocupă, totodată, și de un magazin online, de cărucioare pentru nou-născuți.

”Soția mea m-a ales pe mine! Al ei a fost norocul, nu al meu. Glumesc! Amândoi am fost norocoși că ne-am întâlnit unul pe celălalt și datorită norocului nostru a apărut Măriuca (n.r – fetița lor). Pot spune că soția mea este persoana romantică în relație, eu sunt mai puțin.

ADVERTISEMENT

Acum sunt în concediu pentru creșterea copilului. Nu m-am retras din poliție, nici vorbă! Georgiana nu muncește nici ea. Mai lucrează de acasă, pentru că are un magazin de cărucioare online, cam atât, dar dânsa se ocupă mai mult de copil”, a declarat Maria Godină pentru Click!, aflându-se cu soția și fiica lui la premiera trailerului ”Ramon”.

Marian Godină, tată de câteva luni. Cum se descurcă polițistul cu fiica lui

Georgiana este de părere că ea este, de fapt, mai norocoasă pentru că l-a întâlnit pe Marian Godină. Tânăra a oferit detalii și despre cum este faimosul polițist ca tată.

ADVERTISEMENT

Marian Godină și-ar îndeplini cu sârguință noul rol: are nopți albe, schimbă scutece, face baie fiicei lui și o învață să socializeze.

”Marian are grijă de ea, îi schimbă scutecul, îi face băiță. Este un tătic grijuliu. Suntem doi părinți relaxați.

ADVERTISEMENT

Avem grijă de ea, dar nu încercăm să fim super protectivi”, a relatat și Georgiana pentru sursa menționată anterior.

Marian Godină și Georgiana și-au unit destinele în 2018. Din luna iulie 2022, au reușit să devină și părinți. Marian Godină a intrat în atenția publică în 2006, după ce posta pe rețelele de socializare mesaje la adresa unor persoane publice.

ADVERTISEMENT