Life

Cu ce se ocupă, de fapt, Melinda, soția lui Puya de la America Express. Artistul este cel care aduce banii în casă

Puya și soția sa, Melinda, au acceptat provocarea America Express de la Antena 1 și dau tot ce au mai bun în competiție, luptând pentru premiul cel mare.
30.01.2023 | 11:00
Cu ce se ocupa de fapt Melinda sotia lui Puya de la America Express Artistul este cel care aduce banii in casa
Cu ce se ocupă Melinda, soția lui Puya. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Pe Puya îl cunoaștem cu toții, însă despre soția sa, Melinda, nu se cunosc prea multe detalii.

Cu ce se ocupă Melinda, soția lui Puya

În timp ce Puya are 43 de ani, Melinda are doar 33. Cei doi s-au cunoscut în 2006, iar pe atunci, tânăra avea doar 17 ani, iar artistul în jur de 26.

Puya a fost atunci invitat la balul bobocilor, iar deși evenimentul s-a dovedit a fi un eșec din punct de vedere financiar pentru artist, din fericire, pe plan amoros, acesta a reușit să își cunoască marea iubire.

ADVERTISEMENT

Melinda era atunci clasa a XII-a, iar cei doi s-au cunoscut în timpul balului. S-au căsătorit în 2011, iar de atunci, lucrurile merg mai bine ca oricând între ei.

Puya și Melinda au împreună trei copii, iar soția artistului se ocupă exclusiv de creșterea acestora. Tocmai din acest motiv, Melinda a decis să nu lucreze, iar Puya este cel care se ocupă de partea financiară.

ADVERTISEMENT

Cum s-au cunoscut Puya și Melinda de la America Express

Chiar și așa, artistului nu îi pare rău deloc, iar asta putem vedea oricum la America Express, pentru că cei doi se completează reciproc și reușesc să ajungă rapid la un acord, față de alți concurenți care se contrazic.

La un moment dat, Puya, care este reținut când vine vorba de viața personală, a vorbit despre momentul în care și-a cunoscut soția.

ADVERTISEMENT

Ea prezenta balul la care a fost invitat artistul și unde acesta nu a mai cântat pentru că nu a fost plătit. Deși se mai contrazic pe această temă și acum, acest lucru nu este un impediment pentru ca cei doi soți să meargă mai departe.

„Ea prezenta Balulul bobocilor în Deva și eu trebuia să cânt. Doar că aveau 1.000 de oameni în sală și mie mi-au zis că nu mai au bani. Așa că nu am mai cântat. Practic, mi-a tras țeapă la concert.

ADVERTISEMENT

Nu ți se pare romantic? Nici acum nu recunoaște și spune că, de fapt, eu le-am tras țeapă”, povestea Puya la un moment dat, într-un interviu acordat pentru pro tv.ro.

Din acea seară, cei doi au tot vorbit prin mesaje, iar deși a durat ceva timp până când relația a început, artistul a avut răbdare.

ADVERTISEMENT