Life

Cu ce se ocupă fratele lui Cătălin Moroșanu, la doi ani de la participarea la Asia Express. Ce face Claudiu pentru bani

15.05.2020 | 10:25
Cu ce se ocupa fratele lui Catalin Morosanu la doi ani de la participarea la Asia Express Ce face Claudiu pentru bani
Cu ce se ocupă fratele lui Cătălin Moroșanu, la doi ani de la participarea la Asia Express. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu și fratele său, Claudiu, au făcut senzație în urmă cu doi în show-ul de televiziune „Asia Express” difuzat la Antena 1. Între timp fratele luptătorului s-a reorientat în carieră și a trecut de la vânzarea de aur la o slujbă simplă.

Claudiu, fratele luptătorului K1, vinde cartofi în piață

Fratele cunoscutului luptător Cătălin Moroșanu, Claudiu, a ajuns să fie cunoscut odată cu participarea la „Asia Express”. Au trecut doi ani de la apariția pe sticlă alături de celebrul său frate, în momentul de față alegând o meserie simplă.

ADVERTISEMENT

Claudiu Moroșanu nu se teme de muncă, trecând recent de la afacerile cu aur la o tarabă de legume unde își câștigă traiul vânzând cartofi, relatează cancan.ro care a reușit să-l surprindă pe fratele luptătorului în câteva imagini.

Fratele kickboxer-ului Cătălin Moroșanu, reținut de DIICOT

În urmă cu aproximativ doi ani Claudiu Moroșanu a ajuns în atenția DIICOT într-un dosar care avea ca subiect tranzacțiile ilegale de aur.

ADVERTISEMENT

Se pare că fratele kickboxer-ului român a fost audiat alături de mai multe persoane, prejudiciul adus statului român ridicându-se la 18 milioane de lei.

În dosarul instrumentat de DIICOT a fost luat în vizor inclusiv soțul unei judecătoare, precum și mai mulți oameni de afaceri din localitățile Ciurea și Grajduri, majoritatea de etnie romă.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv au avut loc 35 de percheziții în orașe precum Iași, Alba Iulia și București găsindu-se 1,2 kilograme de aur, 50.000 de lei, dar şi clădiri şi maşini în valoare de aproximativ 800.000 de euro.

Fratele lui Cătălin Moroșanu a fost acuzat de aderare la un grup infracțional organizat, evaziune fiscală și spălare de bani, însă judecătorii de la Curtea de Apel Iași au respins contestația formulată de DIICOT.

ADVERTISEMENT

Așadar, în urmă cu circa 2 ani Claudiu Moroșanu a scăpat basma curată fiind cercetat de oamenii legii în libertate.

 

 

 

ADVERTISEMENT