Life

Cu ce se ocupă fratele lui Daniel Pavel de la Survivor România. Liviu are 41 de ani și e foarte apreciat în domeniul în care profesează

Daniel Pavel are o relație apropiată cu fratele lui. Prezentatorul de la Survivor România i-a trimis un mesaj emoționant lui Liviu în ziua în care acesta a împlinit 41 de ani.
21.06.2022 | 12:57
Cu ce se ocupa fratele lui Daniel Pavel de la Survivor Romania Liviu are 41 de ani si e foarte apreciat in domeniul in care profeseaza
Daniel Pavel este mândru de fratele lui. Foto: Instagram/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe Daniel Pavel îl știe o țară întreagă, însă prezentatorul show-ului Survivor România este destul de discret când vine vorba de familia sa. Cu ocazia zilei sale de naștere, acesta i-a transmis un mesaj emoționant fratelui său. Liviu îi seamănă mult vedetei Pro TV.

Cu ce se ocupă fratele lui Daniel Pavel? Prezentatorul Survivor România i-a transmis public un mesaj de ziua lui

Daniel Pavel este apreciat de mulți dintre telespectatorii Survivor România pentru felul în care moderează emisiunea.

ADVERTISEMENT

Dacă odată cu apariția sa în cadrul show-ului de televiziune, publicul a ajuns să-l cunoască, vedeta Pro TV preferă să-și ține familia departe de lumina reflectoarelor.

Puțini știu că Daniel Pavel mai are și un frate. Liviu este mai mic cu patru ani decât moderatorul Survivor, însă îi seamănă mult.

ADVERTISEMENT

Într-un mesaj emoționant pe care vedeta l-a publicat de ziua fratelui său, Daniel Pavel îl numește pe Liviu „geamănul” lui și îi mulțumește pentru că există.

Fratele lui Daniel Pavel este sportiv

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Daniel Pavel (@daniel.pavel.8)

Moderatorul Survivor România este mândru de Liviu. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, este profesor și antrenor de sport în cadrul Universității Naționale de Educație Fizică și Sport.

ADVERTISEMENT

De altfel, Liviu este și o persoană credincioasă, după spusele fratelui său care îl numește un „gladiator” clădit pe „principiile moralei creștine”. Din textul publicat în mediul online, reiese faptul că Daniel Pavel și fratele său au o relație foarte apropiată.

„Frate, tată, fiu, cel mai bun prieten. Profesor și antrenor de sport ANEFS cum laude. Fotbalist și atlet de top, expert consacrat în culturism si fitness, născut nu făcut (ca mulți din nefăcuții ‘instructori’). 

ADVERTISEMENT

Gladiator- stâlp fundamentat pe principiile moralei creștine. Cireșar, geamăn, om. Liviule, ce bine că ești! La mulți ani, frate!”, este mesajul publicat transmis de Daniel Pavel pe Instagram. 

ADVERTISEMENT