Life

Cu ce se ocupă fratele mai mic al lui Sebastian Dobrincu. David are doar 11 ani și câștigă lunar sume imense

Pe Sebastian Dobrincu îl știm cu toții deja, însă nici fratele său mai mic, David, nu se lasă mai prejos. La doar 11 ani, este unul dintre cei mai talentați copii.
04.11.2022 | 20:39
Cu ce se ocupa fratele mai mic al lui Sebastian Dobrincu David are doar 11 ani si castiga lunar sume imense
David, fratele lui Sebastian Dobrincu are deja propria sa rubrică la o emisiune de la Pro Tv. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

David Dobrincu este fratele lui Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor. Deși are doar 11 ani, puștiul câștigă sume destul de mari și poate spune că deja că este o adevărată vedetă.

David Dobrincu are propria rubrică la emisiunea ”Vorbește Lumea”

Dacă fratele său mai mare a ales afacerile și a cochetat cu televiziunea doar pentru emisiunea Imperiul Leilor de la Pro Tv, David în schimb joacă în filme, dar și în seriale.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fratele lui Sebastian Dobrincu a lansat și câteva piese, a bifat câteva colaborări muzicale, iar mai nou are și o rubrică la emisiunea ”Vorbește Lumea” de la pro Tv.

Până acum, David a fost vocea mai multor filme și desene animate și de asemenea, a jucat în serialul ”Vlad”, serialul ”Clanul”, dar și în filmul ”Tabăra”.

ADVERTISEMENT

David a înregistrat primul său cover

A vrut să încerce și muzică, drept urmare, tânărul de doar 11 ani a scos și un cover după piesa “Sailing” cântată de Rod Stewart, dar și un videoclip în care promovează unele dintre cele mai frumoase locuri din România.

Într-un interviu acordat pentru click.ro, fratele lui Sebastian Dobrincu spune că îl adoră pe Rod Stewart și de asemenea iubește și România.

ADVERTISEMENT

Acesta este și motivul pentru care a ales să filmeze videoclipul la Cazanele Dunării.

”Îmi place foarte mult Rod Stewart şi e născut în aceeaşi zi cu mama, anul diferă, bineînţeles. Îmi plac foarte mult cam toate piesele lui şi mi se potrivesc. Videoclipul a fost filmat la Cazanele Dunării, la Orşova”, a spus David.

Ce planuri are fratele lui Sebastian Dobrincu în continuare

Tânărul a fost extrem de impresionat de ce a putut vedea la Orșova. A mers acolo pentru prima oară, iar pentru un moment a și uitat că este în România.

ADVERTISEMENT

David are însă planuri ambițioase și își dorește să filmeze mai multe videoclipuri în România, pentru a le arăta și altora frumusețile țării noastre.

”Avem o ţară superbă şi sunt mândru de ea, de aceea îmi doresc să arăt şi în videoclipurile mele frumuseţile României. Am filmat şi la Cetatea medievală a Severinului şi recomand acele locuri minunate”, a mai declarat el, pentru click.ro.

Nu este pentru prima oară când David oferă un interviu, recent, fratele afaceristului de la Imperiul Leilor a vorbit și despre ce planuri are în viitor.

ADVERTISEMENT