Life

Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi Chelsea Gandrabura de la Splash! Vedete la apă 2021. Ce face pentru bani

Chelsea Gandrabura este una dintre concurentele emisiunii „Splash! Vedete la apă”, dar puțină lume știe cine este și ce meserie are din viața de zi cu zi.
07.08.2021 | 16:38
Cu ce se ocupa in viata de zi cu zi Chelsea Gandrabura de la Splash Vedete la apa 2021 Ce face pentru bani
Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi Chelsea Gandrabura de la Splash! Vedete la apă 2021. Ce face pentru bani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 20 de ani este considerată una dintre cele mai frumoase sportive din țara noastră, deși ea este originară din Republica Moldova. Stă în România de aproximativ 5 ani.

Participanta de la Antena 1 joacă polo reușind să devină de la un simplu membru la căpitan într-un timp scurt. Sportiva este gata să dea totul în show-ul „Splash! Vedete la apă”, unde e adversara lui Giani Kiriță.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist de la Dinamo este foarte încrezător în forțele proprii, dar la fel este și frumoasa Chelsea Gandrabura, care este ferm convinsă că va ieși învingătoare.

Cine este și ce meserie are Chelsea Gandrabura de la Splash! Vedete la apă

„Chelsea are 20 de ani, este căpitan la polo, la Dinamo și zice că la Splash o să mă bată! Eu am 44 de ani, crezi că mă vei bate vreodată?!”, a întrebat Geani Kiriță.

ADVERTISEMENT

„Mereu!”, a fost răspunsul oferit de frumoasa sportivă, vedeta având foarte mare încredere în potențialul său, potrivit clickpentrufemei.ro.

Chelsea Gandrabura face parte din națională de polo a României și are o pasiune aparte care are foarte mare legătură cu calitățile fizice de invidiat cu care a fost înzestrată de Mama Natură.

ADVERTISEMENT

Tânăra face modelling și realizează tot felul de fotografii provocatoare, așa cum se poate observa din imaginile pe care le postează în mediul virtual.

În ceea ce privește numele pe care-l poartă, Chelsea a recunoscut că a fost inspirat după renumitul cartier londonez, tatăl său lucrând în Marea Britanie atunci când a venit pe lume.

ADVERTISEMENT

Cine sunt concurenții de la Splash! Vedete la apă 2021

Chelsea Gandrabura și Giani Kiriță nu sunt singurii concurenți de la Antena 1, lor alăturându-se și alte persoane publice care vor să arate că se descurcă de minune la săriturile în apă.

Printre numele vehiculate până acum pentru show-ul „Splash! Vedete la apă” mai sunt: Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra și Natalia Duminică.

Concurenții au început deja pregătirea alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, într-un bazin olimpic din Bacău. Ei trebuie să sară de la 3,5,7 sau chiar 10 metri înălțime.

Fiecare participant este notat pentru prestația sa, dar și pentru curajul de care dă dovadă în cel mai răcoritor show al momentului.

ADVERTISEMENT