Life

Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi Elena Marin de la Survivor România. Ce face pentru bani

15.01.2021 | 19:25
Cu ce se ocupa in viata de zi cu zi Elena Marin de la Survivor Romania Ce face pentru bani
Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi Elena Marin de la Survivor România. Ce face pentru bani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Elena Marin este concurenta care a înlocuit-o pe gimnasta Ana Porgras la Survivor România chiar dinainte de a începe competiția din Republica Dominicană. Tânăra de 33 de ani face parte din echipa Faimoșilor, alături de alte vedete autohtone. 

Concurenta de la Kanal D este dansatoare în viața de zi cu zi, în ultima perioadă practicând această meserie în trupa cântăreței Andreea Bălan. Vedeta adoră acest sport, dovadă că are o formă fizică de invidiat mulțumită mișcării de pe scenă.

ADVERTISEMENT

Dansatoarea are în palmares colaborări cu foarte mulți artiști de la noi, în trecut făcând parte inclusiv din corpul de balet al lui Alex Velea. Cu toate că este de mică în lumina reflectoarelor, Elena Marin încearcă să fie discretă cu viața sa personală.

Elena Marin, adevărul despre meseria sa reală. Cu ce se ocupă concurenta de la Survivor România

Frumoasa Faimoasă a fost în urmă cu câțiva ani și asistentă TV. Mai exact, Elena Marin a fost asistenta lui Mihai Morar, în emisiunea „Răi, da buni”. De asemenea, concurenta de la Kanal D a cochetat de-a lungul vremii și cu o altă meserie, și anume actoria.

ADVERTISEMENT

Șatena a avut roluri în seriale și telenovele precum „Secretul Mariei”, „Burlacii” au „Spitalul de Urgență”, în momentul de față dorindu-și să demonstreze că poate face față oricărui obstacol care-i iese în cale. Și Survivor România o va pune în multe astfel de ipostaze!

Vedeta este susținută din plin de logodnicul ei Andrei, un bărbat care activează în domeniul televiziunii. Iubitul tinerei s-a bucurat când a aflat că i s-a propus plecarea în Republica Dominicană, fiind convins că nu se va întoarce acasă cu mâna goală.

ADVERTISEMENT

Competiția de la Kanal D este o provocare pentru cuplu, care nu a stat atât de mult departe unul de celălalt. Iubitul Elenei Marin a mărturisit că anul acesta urmau să se căsătorească, însă ceremonia a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

„Da, suntem logodiți. Este o mare încercare pentru noi, ca și cuplu, să fim atât timp despărțiți, dar îi sunt alături în toate. O voi susține, la Survivor 2021, până în pânzele albe. 

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă vom mai reuși anul acesta să ne căsătorim, așa plănuisem, dar oricum am fost dați peste cap și de pandemia de coronavirus.

Vom vedea ce vom face atunci când ne vom revedea, când se va întoarce, sper eu cu trofeul, din Republica Dominicană, de la Survivor”, a declarat Andrei, logodnicul Faimoasei de la Survivor România, notează kanald.ro.

ADVERTISEMENT