Life

Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi Mihaela Berteanu de la Survivor România. Ce face pentru bani

10.02.2021 | 19:08
Cu ce se ocupa in viata de zi cu zi Mihaela Berteanu de la Survivor Romania Ce face pentru bani
Tânăra Războinică are o poveste de viață emoționantă. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihaela Berteanu a acceptat provocarea Survivor România mânată de un singur gând: să le demonstreze colegilor săi de echipă că se poate adapta cu ușurință la condițiile vitrege din Republica Dominicană. Nu de alta, dar viața s-a încăpățânat, în ciuda vârstei relativ fragede, să-i scoată în cale nenumărate obstacole și le-a depășit de fiecare dată.

Pe când frumoasa Războinică și sora ei geamănă erau doar niște copile, mama, în grija căreia rămăseseră după divorțul părinților, a plecat la muncă în Italia, lăsându-le cu bunica. Deși nu i-a fost deloc ușor, bătrâna le-a crescut cum a putut mai bine și s-a străduit să le ofere o viață lipsită de griji.

ADVERTISEMENT

Dintre toate momentele dificile, unul a marcat-o, însă, atât de tare, încât nici acum, la patru ani distanță, Mihaela nu găsește puterea să vorbească despre el: accidentul rutier suferit de femeia care i-a dat viață.

Cu ce se ocupă Mihaela Berteanu, noua Războinică de la Survivor

Chiar dacă postul de consilier în domeniul medical nu are nimic în comun cu sportul de performanță, tânăra Războinică este convinsă că poate să devină un om de bază în echipa sa și, de ce nu?, să ridice marele trofeu deasupra capului.

ADVERTISEMENT

Ce o recomandă pentru această competiție? Ei bine, prietenii o descriu drept o persoană liniștită, capabilă să se adapteze condițiilor dure din Dominicană, dar avertizează că „se enervează repede”, mai ales când are motive întemeiate.

Faimoșii stau pe un butoi cu pulbere. Elena Marin, în centrul unui scandal monstru

Dacă în echipa albastră pare să se fi reinstalat armonia odată cu apariția noilor concurenți, pe insula Faimoșilor scandalurile sunt la ordinea zilei. Cel mai recent o are în prim-plan pe Elena Marin, acuzată de Zanni că a intrat în competiție cu gândul „să-și caute bărbat”.

ADVERTISEMENT

Chestionat pe marginea subiectului, logodnicul său a pus totul pe seama unei strategii. „În momentul în care ești într-o competiție sportivă, în momentul în care ești într-un joc de echipă, și ai un efectiv de 13 persoane, câți erau ei atunci, lucrurile pe care le auzi în jurul tău, indiferent cine le spune, le poți interpreta.

În momentul în care Elena a zis ceva, în momentul în care Cosmin a zis ceva, cu siguranță Zanni le-a interpretat în așa fel încât să poată avea o armă, să creeze un atac. Sincer, îmi era teamă de lucrul acesta, de faptul că Elena este o fire mult prea blândă și bună.

ADVERTISEMENT

Elena nu face niciodată acuzații dacă nu e sigură. De foarte multe ori tace mai mult decât ar trebui și permite mai mult decât ar trebui pentru aevita conflictul.

Și nu cred că ea se înșală. Dar dacă acea persoane merge, acum la Elena șți îi cere iertare, din momentul acela, Elena uită că s-a întâmplat așa ceva. Așa este ea, este bună, acesta este și motivul pentru care o iubesc atât”, a spus Andrei.

ADVERTISEMENT