Life

Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi Simona Scoruș de la Puterea Dragostei. Ce face pentru bani

Simona Scoruș a venit la Puterea Dragostei în speranța că își va găsi jumătatea. Noua concurentă care i-a zăpăcit deja pe băieți a participat cu ani în urmă la Big Brother Spania.
04.11.2021 | 19:44
Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi Simona Scoruș de la Puterea Dragostei. Ce face pentru bani
ADVERTISEMENT

Simona Scoruș este cea mai nouă concurentă de la Puterea Dragostei. Bruneta este din Bacău, dar de ani buni locuiește în Spania.

Aceasta i-a zăpăcit deja pe băieții din casă, care au luat-o imediat la întrebări dorind să afle cât mai multe amănunte despre ea.

ADVERTISEMENT

Sunt puțin cei care știu că Simona a participat în anul 2016 și la Big Brother Spania, unde a făcut furori.

Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi Simona Scoruș de la Puterea Dragostei. Ce face pentru bani

Simona Scoruș a venit de la Madrid pentru a-și găsi jumătatea la Puterea Dragostei. Aceasta a intrat în competiție în locul Ilenei Bocretaș, eliminată în gala de duminică. Șatena este din Bacău, dar de 14 ani locuiește în Spania. Pentru a se putea întreține a lucrat mai întâi ca picoliță. Acum este angajată într-un salon de înfrumusețare unde face tatuaje semi-permanente de sprâncene.

ADVERTISEMENT

Băieții din casă au luat-o imediat la întrebări dorind să afle cât mai multe amănunte despre șatena în vârstă de 31 de ani. După ce au aflat cu ce se ocupă, băieții au făcut imediat câteva remarci. “O, are o grămadă de bani”, au spus în glumă unii. Unul dintre concurenți a vrut să știe dacă șatena are copii. Replica a venit imediat.

“Dacă aveam copii, era o problemă pentru tine? Pe mine nu m-ar deranja”, a spus Simona Scoruș.

ADVERTISEMENT

Aceasta a făcut rapid și o descriere a bărbatului pe care și-l dorește alături.

“Pentru mine nu este important fizicul, ci trebuie să am și un dialog. Trebuie să vorbesc cu fiecare și să-mi fac o părere”, a declarat concurenta.

Simona Scoruș a participat la Big Brother Spania

Tânăra din Bacău a devenit celebră în Spania în anul 2016 când a participat la Big Brother.

Încă din primul moment aceasta s-a făcut remarcată, iar publicul a îndrăgit-o rapid. Și atunci a ajuns în celebrul concurs după ce o altă participantă a decis să părăsească competiția.

ADVERTISEMENT

Simona și-a șocat colegii din prima clipă cu gesturile pe care le-a făcut. Mai întâi și-a ridicat bluza și și-a expus sânii, după care a sărutat pe gură mai mulți concurenți. În acel moment, românca avea o relație de mai mult timp cu un spaniol.

ADVERTISEMENT