Life

Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi Szidonia Szasz, noua concurentă de la Survivor România. Ce face pentru bani

25.02.2021 | 22:09
Cu ce se ocupa in viata de zi cu zi Szidonia Szasz noua concurenta de la Survivor Romania Ce face pentru bani
ADVERTISEMENT

Telespectatorii au avut o mare surpriză în această seară la „Survivor România”, când au venit noi concurenți în Republica Dominicană, printre care și Szidonia Szasz, în echipa Războinicilor. Tânăra este gata să facă orice pentru a câștiga fiecare probă. 

Patru noi concurenți s-au alăturat show-ului de la Kanal D, iar trei dintre ei fac parte din echipa Războinicilor, din moment ce au pierdut câțiva participanți în episoadele trecute.

ADVERTISEMENT

Szidonia Szasz a vrut să se alăture mai devreme în competiție, însă nu  fost posibil din cauza unor probleme, fiind înlocuită de cântăreața Mellina. Acum este mai pregătită ca niciodată să facă față probelor din jungla Dominicană.

Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi Szidonia Szasz, noua concurentă de la Survivor România. Ce face pentru bani

Szidonia Szasz se află printre cei patru concurenți care se alătură celui mai dur reality show de la Kanal D. Tânăra are 26 de ani și este tehnician maseur. După ce a practicat atletism timp de trei ani, Szidonia s-a apucat de dans modern și latino.

ADVERTISEMENT

Frumoasa sportivă este din Brașov și își menține silueta la sala de forță, pe care o frecventează regulat, după cum se poate observa și pe cântar: are 52 de kilograme la o înălțime de 1,65 metri.

De cinci ani practică kickboxing și vrea să-și demonstreze abilitățile fizice la „Survivor România”, fiind o persoană ambițioasă și face orice pentru a reuși.

ADVERTISEMENT

„Am ales să particip la pentru că mă consider o sportivă suficient de puternică, atât fizic cât și psihic. Voi face față tuturor provocărilor și greutăților ivite pe parcursul competiției și, în ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obține victorii alături de echipa. Ambiția mea arde. Foc, aer, apă, pământ s-au unit și m-au făcut pe mine. Nimic nu mă poate opri”, a declarat Szidonia Szasz pentru kanald.ro.

Szidonia Szasz, de la Survivor România
Szidonia Szasz, noua concurentă de la Survivor România. Sursa foto: wowbiz.ro

Ce concurenți se alătură echipei Războinicilor

Un alt concurent care a spus „da” provocării de a participa la competiția din Republica Dominicană este Marius Crăciun, tânărul de 25 de ani din Pitești, care a câștigat „Ferma” în urmă cu doi ani. Este manager de Marketing de profesie și este pasionat de sport.

ADVERTISEMENT

Timp de 12 aani a practicat judo de performanță, o scurtă perioadă de MMA și este pasionat și de parkour. Își menține condiția fizică cu ajutorul exercițiilor fizice, practicând regulat bodybuilding și fitness.

Romina Geczi este o altă concurentă care a intrat în echipa Războinicilor și este originară din Timișoara. Maseur și instructor spinning, Romina are 35 de ani și este gata să-și demonstreze abilitățile fizice în cadrul competiției sportive. Se consideră o persoană puternică și capabilă de a trece peste orice obstacol.

ADVERTISEMENT