Life

Cu ce se ocupă Ion Surdu, câștigătorul de la Exatlon. A plecat din România

Ion Surdu a devenit cunoscut după ce a participat la Exatlon România, dar cu ce se ocupă el în momentul de față?
31.10.2021 | 19:00
Cu ce se ocupa Ion Surdu castigatorul de la Exatlon A plecat din Romania
ADVERTISEMENT

Câștigătorul emisiunii de la Kanal D a evoluat foarte frumos din punct de vedere sportiv după ce a pus mâna pe marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

Sportivul a făcut parte din echipa Faimoșilor de la Exatlon România din anul 2019, după încheierea filmărilor luând o decizie radicală pentru el.

ADVERTISEMENT

Așa se face că Ion Surdu a plecat din România în urmă cu ceva vreme și s-a stabilit în Poznan, Polonia, unde a semnat un contract important.

Ion Surdu de la Exatlon România a părăsit România. Ce face acum câștigătorul de la Kanal D

În momentul de față Ion Surdu face parte dintre cele mai importante circuite de arte marțiale mixte din Europa.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul concurent de la Kanal D se antrenează alături de cei mai mari luptători de pe continent, asta pentru că a demonstrat că are toate calitățile necesare.

Câștigătorul de la Exatlon România are foarte mulți fani cu care păstrează legătura constant pe rețelele de socializare, unde postează foarte multe imagini din ring.

ADVERTISEMENT

Tânărul născut în Republica Moldova a plecat din România, în ciuda faptului că este extrem de îndrăgostit de Cluj-Napoca, orașul unde s-a mutat la vârsta de 16 ani.

Decizia mutării în Polonia a fost luată datorită luptelor pe care le desfășoară acolo, asta pentru că Ion Surdu are în fiecare lună astfel de activități, dar și foarte multe antrenamente.

ADVERTISEMENT

Ion Surdu, despre premiul de la Exatlon România. Ce a făcut cu banii

Ion Surdu a dezvăluit după filmările de la Kanal D ce are de gând să facă cu premiul de la Exatlon România, care nu este deloc o sumă mică. Sportivul s-a gândit enorm și la familia sa, care locuiește în Anglia de o vreme lungă.

„Nu pot să zic că este o suma mică, dar nici o suma mare. Nu știu, eu m-am gândit să îmi iau o casă, să îmi iau o locuința în Cluj. În primul rând să îmi iau o locuința, pentru că de fiecare dată când vin părinții mei acasă să aibă unde să stea.

Să vină că la ei acasă. Părinții mei sunt în Anglia acum, sunt în Londra, lucrează, dar mai vin, mă vizitează, mai merg și în Republica Moldova, acasă.

Dar sper că atunci când vin la mine acasă să se simtă că la ei acasă, pentru că e casă noastră”, a mărturisit Ion Surdu, conform kanald.ro.

ADVERTISEMENT