Life

Cu ce se ocupă Mihai Alexandru de la America Express 2024. Iubitul Iuliei Albu e un om destul de discret

Mihai Alexandru a acceptat provocarea America Express 2024 alături de iubita sa, Iulia Albu. Cu ce se ocupă însă acesta?
21.05.2023 | 10:58
Cu ce se ocupa Mihai Alexandru de la America Express 2024 Iubitul Iuliei Albu e un om destul de discret
Cu ce se ocupă Mihai Alexandru de la America Express 2024. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Filmările pentru America Express 2024 încep în curând, iar Mihai Alexandru și Iulia Albu formează una dintre cele nouă echipe. Cei doi vor străbate Drumul Soarelui, iar nu puțini sunt cei care așteaptă cu nerăbdare să-i vadă pe trasee.

Iulia Albu, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei

Pe Iulia Albu o cunoaștem foarte bine. Aceasta este o stilistă, dar și un critic de modă extrem de apreciat în spațiul public. Mihai Alexandru de la America Express 2024 însă, rămâne momentan un nume nu chiar atât de cunoscut.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt împreună de ceva timp, însă a durat până când vedeta a recunoscut public că se află într-o relație. Au fost mereu discreți, ți-au ținut viața privată de ochii curioșilor și se spre că alegerea s-a dovedit a fi una cât se poate de bună.

La un moment dat, Iulia Albu a și vorbit despre momentul în care și-a cunoscut iubitul. Se pare că o prietenă le-a făcut cunoștință. La rândul său, Mihai Alexandru a recunoscut că a făcut tot posibilul pentru a impresiona pe stilistă, însă lucrurile nu au ieșit atât de bine la început.

ADVERTISEMENT

Chiar Iulia Albu recunoaștea că în primă fază a fost ”ură la prima vedere”. Lucrurile aveau să se rezolve însă rapid și iată că acum, cei doi au ajuns să fie împreună și se completează reciproc. ”A fost ură la prima vedere. A fost ceva reciproc. Nu, era foarte bine îmbrăcat, dar era foarte arogant.

Iar el a avut aceeași părere despre mine. După 5 minute, era să ne încăierăm. Era și prietena noastră la masă, ne-am despărțit amiabil și ne-am auzit din nou după două luni, când el m-a sunat și a spus: «Bună, sunt Mike. M-am gândit că ar fi o idee bună să ne vedem». Și m-am gândit: «OK»“, a povestit vedeta, la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă Mihai Alexandru de la America Express 2024

Și totuși cu ce se ocupă Mihai Alexandru de la America Express? Iulia Albu povestea că iubitul ei activează în publicitate și marketing. De asemenea, acesta a studiat și vioara, însă pasiunea lui avea să fie cu totul alta.

”A studiat vioara la Londra. A plecat la vârsta de 13 ani cu bursă. Dar ulterior, din cauza unei probleme la un umăr, a trebuit să renunţe la această pasiune şi a lucrat foarte mult în publicitate şi marketing”, a spus ea într-un interviu acordat celor de la okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT

Deșia lucrează în domenii complet diferite, cei doi se sprijină reciproc. Iulia Albu dezvăluia că Mihai Alexandru o ajută în proiectele ei personale și de asemenea are grijă să o și sfătuiască atunci când este momentul. Și evident că toate aceste lucruri contează. 

ADVERTISEMENT
Tags: