Life

Cu ce se ocupă Mircea de la Insula Iubirii. Fosta ispită masculină nu pierde deloc vremea

18.05.2020 | 16:47
Cu ce se ocupa Mircea de la Insula Iubirii Fosta ispita masculina nu pierde deloc vremea
Cu ce se ocupă Mircea, fosta ispită de la Insula Iubirii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mircea Moldovan este considerat cea mai sexy ispită din show-ul „Insula Iubirii” difuzat la Antena 1, cucerind inimile concurentelor în fiecare sezon în care a participat. Filmările pentru sezonul 6 au fost sistate din cauza pandemiei, însă multă lume se întreabă ce face în aceste clipe bărbatul.

Ce face Mircea Moldovan de când nu mai apare la „Insula Iubirii”

Mircea Moldovan a făcut furori în rândul concurentelor de la „Insula Iubirii”, emisiune filmată în Thailanda și difuzată la postul de televiziune Antena 1. Cea mai sexy ispită masculină a avut relații cu două dintre femeile din show, însă nu a rămas cu niciuna.

ADVERTISEMENT

Pandemia de coronavirus l-a prins pe Mircea în Bari, Italia, acolo unde locuiește de ani buni. Bărbatul este personal trainer, actor, dar și model, perioada aceasta joburile sale fiind afectate de virusul din China care a pus stăpânire pe întreaga lume.

A reușit Mircea Moldovan să-și găsească sufletul pereche?

Mirela Banias și Teodora Mocanu sunt două dintre concurentele de la „Insula Iubirii” care au pus ochii pe Mircea Moldova, însă niciuna dintre aceste relații amoroase nu a rezistat.

ADVERTISEMENT

Mirela, concurentă în sezonul cu numărul 4, nu a putut renunța la sentimentele pentru iubitul ei Ionuț Gojman chiar dacă bărbatul renunțase la ea pentru a deveni ispită în următorul sezon.

Se pare că cea mai sexy ispită masculină din Thailanda, Mircea, este tot singur sau cel puțin așa se afișează pe rețelele de socializare unde postează imagini numai cu el.

ADVERTISEMENT

Cine este Mircea Moldovan, cea mai sexy ispită masculină din Thailanda

Mircea Moldovan este originar din județul Teleorman, provenind dintr-o familie numeroasă având încă două surori, ambele mai mici decât el. Bărbatul a studiat la Universitatea Spiru Haret din București, însă a plecat în străinătate în jurul vârstei de 23 de ani.

Cea mai sexy ispită masculină din Thailanda vine destul de rar în țară pentru a-și vizita rudele pentru că nu are timp din cauza slujbelor. Mircea Moldovan lucrează foarte mult și nu de puține ori a mărturisit că a trecut prin provocări care l-au făcut mai puternic.

ADVERTISEMENT

Mircea iubește sportul, dorindu-și încă de mic să aibă propria sală de antrenament, acesta fiind și motivul pentru care a plecat în Italia. Bărbatul nu se dă în lături de la muncă și a avut tot feluri de joburi de-a lungul timpului.

„Îmi plăcea munca pe care o desfăşuram, dar visam să am o sală de sport a mea. Din salariu ar fi fost imposibil. Mi-am propus să lucrez cinci ani în Italia şi cu banii strânşi să îmi deschid un club de karate, unde să antrenez.

Am lucrat orice în acel post de muncă, de la cantina de vinuri, la sala de nunţi, ospătar, grădinar, tot până la 18 ore pe zi. E adevărat că ajunsesem să câştig de patru ori mai mult decât în România”, a mărturisit ispita în urmă cu câțiva ani, relatează gazetaromaneasca.com.

 

ADVERTISEMENT