Life

Cu ce se ocupă Nathalie Năstase, prima fiică a lui Ilie Năstase. Ce relație are cu tatăl ei

25.05.2020 | 09:38
Cu ce se ocupa Nathalie Nastase prima fiica a lui Ilie Nastase Ce relatie are cu tatal ei
Ilie Năstase. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase se numără printre persoanele publice cu numeroși moștenitori având cinci copii din mai multe relații eșuate. Prima sa fiica, Nathalie Năstase, trăiește departe de România, însă are o relație specială cu tatăl său, celebrul jucător de tenis.

Ce lucrează Nathalie Năstase, fiica tenismenului Ilie Năstase

Nathalie Năstase este prima fiică a cunoscutului mare jucător de tenis Ilie Năstase, provenind din căsnicia cu modelul belgian Dominique Graza. Femeia în vârstă de 45 de ani a venit pe lume la Paris, însă după divorțul părinților săi s-a mutat în Spania împreună cu mama sa.

ADVERTISEMENT

Fiica cea mare a fostului număr unu mondial nu este căsătorită și lucrează ca manager la un restaurant de renume din Montreal, deși în urmă cu câțiva ani își deschisese propriul bar din banii de pensie alimentară strânși până la vârsta de 20 de ani.

„Părinţii mei mi-au deschis un cont când m-am născut, în care s-a strâns pensia alimentară şi, când am împlinit 20 de ani, mi-au dat banii să fac ce vreau cu ei. M-au mai ajutat un pic când am deschis barul, dar apoi eu mi-am gestionat fondurile”, declara Nathalie Năstase în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT
Nathalie Năstase, fiica cea mare a lui Ilie Năstase
Nathalie Năstase, fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Sursa foto: Facebook.com

Care este relația lui Nathalie Năstase cu celebrul său tată

„Am cumpărat o casă în Spania şi restul banilor i-am rulat în diverse afaceri […] Mă gândesc să fac un bar la Montreal sau, de ce nu, în România”, a completat fiica cea mare a lui Ilie Năstase.

Prima fiică a marelui jucător de tenis Ilie Năstase vine destul de des în România, ultima oară fiind chiar în iarna lui 2019, petrecând sărbătorile de iarnă împreună cu tatăl său. Nathalie Năstase iubește țara noastră și se gândește să învețe limba română și să se stabilească aici.

ADVERTISEMENT

Cât despre relația pe care o are cu renumitul său tată, femeia este foarte apropiată de el, păstrând legătura de-a lungul anilor, în ciuda faptului că părinții ei au divorțat când avea numai 5 ani.

Nathalie a mărturisit că nu a petrecut foarte mult timp alături de Ilie Năstase în copilărie pentru că acesta era mai mult plecat în turnee, însă acum recuperează clipele pierdute.

ADVERTISEMENT

„Am venit aici prima dată acum trei ani și acum mi se pare că s-a schimbat foarte mult. Este o ţară foarte atractivă. Aş vrea să mă instalez aici.

De fapt, sunt româncă și este cazul să învăț limba şi să trăiesc puţin în România. Poate chiar să îmi găsesc aici jumătatea, cine ştie”, a mai spus Nathalie Năstase, fiica numărului unu mondial în tenis.

 

Fostul tenisman are cinci copii din patru căsnicii. Pe lângă Nathalie, Ilie Năstase mai are alți patru copii Nicholas şi Charlotte, adoptați în timpul mariajului cu Adelaide Alexandra King, dar și pe Alessia şi Emma născute din relaţia cu Amalia Teodorescu.

Ilie Năstase a fost căsătorit și cu Brigitte Sfăt, dar nu au niciun copil împreună. În clipa de față vedeta se află în plin divorț cu cea de cincea soție, Ioana Simion.

 

ADVERTISEMENT