Life

Cu ce se ocupă Nicoleta Pop de la Chefi la cuțite în viața de zi cu zi. Ce face pentru bani blonda din echipa lui Scărlătescu

Nicoleta Pop a reușit să se facă remarcată în emisiunea culinară „Chefi la cuțite”. Blondina face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu, însă puțină lume cunoaște care este activitatea pe care o desfășoară în afara competiției.
01.06.2021 | 17:37
Cu ce se ocupă Nicoleta Pop de la Chefi la cuțite în viața de zi cu zi. Ce face pentru bani blonda din echipa lui Scărlătescu
Cu ce se ocupă Nicoleta Pop de la Chefi la cuțite în viața de zi cu zi. Ce face pentru bani blonda din echipa lui Scărlătescu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Concurenta de la Antena 1 are o viață impresionată, despre care a vorbit cu sufletul deschis încă din audiții. A călătorit în întreaga lume, a lucrat ca stewardesă pentru armata din Emiratele Arabe, iar în prezent are o afacere care ține de broderie.

Frumoasa blondină în vârstă de 37 de ani are un atelier de broderie computerizată în Brașov, acolo unde locuiește de câțiva ani. Nicoleta Pop a revenit definit în țara natală, după ce și-a încercat norocul în mai multe domenii de activitate.

Nicoleta Pop de la Chefi la cuțite, ocupație. Ce face concurenta lui Cătălin Scărlătescu

Nicoleta Pop le dă viața obiectelor vestimentare și le oferă o personalitate nouă. Concurenta de la Chefi la cuțite se bucură de o afacere prosperă, clienții ei fiind extrem de mulțumiți de calitatea produselor pe care blondina pe imprimă, printre care se numără tricouri sau șepci.

ADVERTISEMENT

Participanta de la Antena 1 are și pagini pe rețelele de socializare, unde pot fi căutată de cei care vor serviciile sale. Spre exemplu, contul de Instagram are peste 640 de urmăritori.

Blondina din echipa lui Cătălin Scărlătescu este foarte apreciată în domeniul în care activează de câțiva ani și care îi aduce satisfacție interioară.

ADVERTISEMENT

Business-ul este deschis din anul 2019, Nicoleta Pop având și o altă pasiune pe lângă croitorie, și anume gătitul. Ea s-a înscris în show-ul culinar de la Antena 1 pentru a căpăta mai multă experiență, mărturisind încă de la început că știe în ce echipă vrea să ajungă.

„Cheful meu preferat este Cătălin Scărlătescu. Îi iubesc pe toți trei, dar sunt fan Scărlătescu. Cred că personalitatea lui se potrivește bine cu personalitatea mea.

ADVERTISEMENT

E foarte vulcanic în bucătărie și așa sunt și eu. Mi-am zis că dacă aș ajunge vreodată chef, ca el aș fi în bucătărie. Mi-ar plăcea foarte mult să lucrez alături de el, în bucătărie.

Probabil, îmi place Scărlătescu și pentru că este singur și asta îmi dă așa o stare de a putea glumi și de a mă adresa altfel lui, în emisiune”, a spus blondina în audițiile de la Chefi la cuțite, scrie viva.ro.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Pop, plecată din România mai bine de 15 ani. Ce a lucrat

În momentul de față Nicoleta Pop este antreprenor, dar înainte a fost plecată din țară mai bine de 15 ani. A fost în Suedia, Italia, Bali, Indonezia, în timp ce ultimii 9 ani i-a petrecut în Emiratele Arabe Unite, unde a locuit în perioada 2007-2016.

Aici a lucrat ca stewardesă pentru armată, pe avioanele militare, după ce a fost recomandată de un prieten foarte apropiat. Blondina nu a ratat această oportunitate unică și s-a bucurat din plin de experiență. Ulterior, a venit în România.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri