Life

Cu ce se ocupă și cât câștigă soția lui Dominic Fritz, primarul Timișoarei. Yiran Lin are o meserie la care puțini s-ar fi gândit

Ce funcție are soția lui Dominic Fritz, primarul Timișoarei. Cât câștigă în fiecare lună Yiran Lin. Puțini s-ar fi gândit.
11.06.2024 | 15:49
Cu ce se ocupa si cat castiga sotia lui Dominic Fritz primarul Timisoarei Yiran Lin are o meserie la care putini sar fi gandit
Cu ce se ocupă soția lui Dominic Fritz. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Dominic Fritz, votat primar al Timișoarei, pentru a doua oară, are o soție de origine chineză, pe nume Yiran Lin. Este căsătorit cu aceasta din 2021, iar împreună au o fetiță. Cu ce se ocupă Yiran Lin și câți bani face din profesia sa?

Din ce face bani soția edilului Timișoarei Dominic Fritz. Yiran Lin are o carieră de invidiat

Dominic Fritz se bucură de al doilea mandat la primăria din Timișoara, în urma alegerilor locale, de duminică, 9 iunie 2024. Edilul cu origini nemțești a câștigat în fața contracandidaților săi cu un procent de 49%.

ADVERTISEMENT

”Dragi prieteni, ce a fost acum o oră, doar nişte zvonuri, acuma este o certitudine, Alianţa Timişoara Unită a câştigat Timişoara. După numărătoarea noastră paralelă, avem deocamdată, din 207 secţii, 45 de secţii cu rezultate pentru primar, deci cam un sfert din secţii avem rezultate şi după aceste rezultate, Dominic Fritz a câştigat 49 la sută şi Nicolae Robu a câştigat 35 la sută”, a declarat Dominic Fritz după ce a văzut rezultatul.

Primarul timișorean i-a asigurat pe cetățenii care i-au acordat din nou votul de încredere că vor avea parte doar de lucruri utile, printre care o infrasctructură de calitate, o educație similară și un sistem sanitar mai sigur.

ADVERTISEMENT

”(…)Timişorenii au dat un vot să investim în educaţie şi să ne asigurăm că fiecare copil din Timişoara are acces la o infrastructură de educaţie de calitate. Timişorenii astăzi au votat să mergem înainte, să investim în sănătate şi să facem un nou spital municipal.

Astăzi timişorenii au votat să mergem înainte, să investim în continuare în infrastructura oraşului, într-un transport comun de calitate astfel încât să ne crească calitatea vieţii tuturor. Şi da, astăzi timişorenii au votat să mergem înainte să recuperăm fiecare metru pătrat din patrimoniul Timişoarei”, mai spunea edilul.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, se poate observa că scorul din 2024 este mai mic față de cel din 2020, când Dominic obținea 52,66%. Dincolo de scena politică, primarul din Timișoara pare un familist convins. În toate demersurile sale este susținut de soția sa, Yiran Lin.

Sotia lui Dominic Fritz
Dominic Fritz și soția lui. Sursa foto: facebook

 

Yiran Lin are zeci de mii de dolari pe lună

Yiran Lin, potrivit ultimei declarații de avere, încasează lunar suma de 11.000 de dolari. Yiran Lin este diplomat ONU, iar anual este posesoarea sumei de 132.000 de dolari. Ea ar proveni dintr-o familie cu potențial financiar, căci în 2021 a primit o donație din partea părinților, tot chinezi.

ADVERTISEMENT

Părinții i-au dat lui Yiran Lin suma de 83.000 de euro. Mai aflați despre aceasta și că a achiziționat o casă pentru ea și soțul ei. Dominic a justificat că îi este recunoscător partenerei pentru acest gest, nu prea obișnuit în rândul femeilor din România.

”Soţia mea, nefiind cetăţean UE, nu are voie să deţină terenuri în România, doar imobile. Aşa că m-a făcut pe mine proprietar al terenului pe care stă casa ei. Îi mulţumesc”, a mai transmis Dominic Fritz.

De altfel, în timp ce soțul ei este foarte expus, prin prisma funcției, Yiran Lin preferă discreția. Dominic Fritz s-a mai declarat mândru de partenera sa de viață și mama fetiței sale. Yiran a născut o fetiță, în octombrie 2021, la o unitate medicală privată din Timișoara. Maya Luming este numele copilei.

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini...
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini rare cu Melissa. Transformare spectaculoasă!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după...
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după golul de la Euro.
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României