Life

Cu ce se ocupă surorile și fratele cântăreței Andra. Artista provine dintr-o familie numeroasă

16.05.2020 | 11:58
Cu ce se ocupa surorile si fratele cantaretei Andra Artista provine dintro familie numeroasa
ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață Andra provine dintr-o familie frumoasă și numeroasă, însă puțini știu cu ce se ocupă surorile și fratele acesteia. Renumita artistă vorbește cu drag de familia sa, tatăl fiind cel care a ghidat-o în cariera artistică.

Cine sunt și cu ce se ocupă fratele și surorile artistei Andra

Andra are două surori și un frate. Dacă despre singurul băiat din familia artistei, Săndel Mihai, se cunoaște faptul că este tot muzician fiind interpret de muzică populară, nu același lucru se poate spune despre surorile vedetei care au ales cu totul alte meserii.

ADVERTISEMENT

Sora cea mare a renumitei cântărețe, Diana Mihai are în grijă un centru de bătrâni din localitatea natală Câmpia Turzii, în timp ce Aura Claudia lucrează ca maseur și cosmetician la un salon de înfrumusețare. Artista se lasă de multe ori pe mâna surorii sale, mai ales când are concerte și spectacole prin țară.

Andra și familia sa din Câmpia Turzii
Cântăreața Andra alături de părinți, surori și frate. Sursa foto: andra.ro

Cântăreața, mândră de familia sa pentru care are numai cuvinte de laudă

Cât despre tatăl său, Alexandru Mihai, artista mărturisea în urmă cu ceva timp că a renunțat la o prăvălie pentru a o susține financiar în cariera muzicală. Bărbatul a fost de altfel, primul manager al frumoasei brunete însoțind-o la concerte prin întreaga țară.

ADVERTISEMENT

Totodată, Andra a povestit că a moștenit de la mama sa, Elena Mihai, sensibilitatea și emotivitatea, lucru de care se bucură foarte mult.

Soția prezentatorului de la Pro TV, Cătălin Măruță, a mărturisit în trecut că a avut parte de o copilărie frumoasă, în ciuda faptului că uneori i-au lipsit anumite lucruri. Andra a declarat că a învățat încă de mică să aprecieze ceea ce are, oricât ar fi de puțin.

ADVERTISEMENT

Solista a mai precizat că a fost un copil înțelegător, la fel și frații săi, lipsurile unind familia foarte mult. Cântăreața este mândră de părinții, fratele și surorile sale pe care o laudă ori de câte ori are ocazia.

„Faptul că nu am avut bani ne-a făcut mai uniţi, ştim să apreciem puţinul. Eram nişte copii tare înţelegători, nu voiam mai mult, căci ştiam că nu se poate.

ADVERTISEMENT

A fost greu, dar a fost foarte frumos. Nu îmi amintesc cadourile, ci trăirile de atunci. Toţi copiii ieşeau la geamuri şi se lăudau cu ce au primit de la părinţi, toţi aveau portocale.

Într-un an ştiu că nu am mai primit nimic, şi nu am mai ieşit la geam, ca să nu ne facem de râs”, a povestit vedeta în urmă cu câțiva ani pentru Antena Stars, relatează cancan.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: