News

Cu ce simptome se prezintă bolnavii cu coronavirus la spital. Mărturiile medicilor români din linia întâi

26.04.2020 | 23:29
Cu ce simptome se prezinta bolnavii cu coronavirus la spital Marturiile medicilor romani din linia intai
ADVERTISEMENT

Medicii din linia întâi au vorbit despre anumite simptome cu care bolnavii cu noul coronavirus se prezintă la spital, precum și despre tratamentele folosite împotriva COVID-19.

Cu ce simptome se prezintă bolnavii cu coronavirus

Unul dintre medicii dintr-un spital din România a vorbit, pentru DC News, despre bolnavii cu coronavirus care se prezintă la spital cu anumite simptome, specifice bolii COVID-19.

ADVERTISEMENT

Salem Zahra este directorul medical al Spitalului Municipal Fetești și a vorbit pentru DC News despre tratamentele pe care le primesc bolnavii infectați cu noul coronavirus, precum și simptomele cu care aceștia se prezintă la spital.

“La noi au venit toți pacienții COVID din județ. Oamenii nu sunt veseli, nici optimiști, dar mulți nu au necesitat consiliere psihologică. S-au comportat destul de ok.

ADVERTISEMENT

Nu am apelat la psihologul spitalului pentru consiliere. Majoritatea au venit cu tuse și insuficiență respiratorie. Alții cu durere în gât, pierdere de miros, de gust”, a declarat Salem Zahra, directorul medical al Spitalului Municipal Fetești, pentru DC News.

Pacienții COVID-19 care sunt internați la Spitalul Municipal Fetești sunt tratați după o schemă specială, la care se adaugă alte medicamente, în funcție de gravitatea fiecărui caz.

ADVERTISEMENT

”Pacienții primesc tratamentul specific cu Plaquenil, Kaletra și Azitromicina care este introdusă în momentul în care avem suspiciune de suprainfectare bacteriană. La acestea se mai adaugă cele adjuvante.

Noi prin ordin suntem desemnați să tratăm formele ușoare și formele medii. Cazurile care se decompensează atunci sunt transferate la Spitalul Județean la Slobozia. P

ADVERTISEMENT

ână acum am avut trei cazuri transferate, dar am avut și un deces în spital. A fost la o persoană cu obezitate de gradul 3/4 și alte afecțiuni”, a mai spus directorul de la Spitalul Municipal Fetești.

ADVERTISEMENT