Life

Cu ce tânăr a petrecut Antonia pe litoralul românesc. Cântăreața a fost fără Alex Velea

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de 10 ani și sunt la un pas de căsătorie, doar că artista a fost surprinsă în compania unui tânăr, pe litoralul românesc.
14.08.2022 | 10:33
Cu ce tanar a petrecut Antonia pe litoralul romanesc Cantareata a fost fara Alex Velea
Cu cine a petrecut Antonia pe litoral. Artista nu a fost însoțită de Alex Velea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cu ce tânăr a petrecut frumoasa brunetă la Marea Neagră, unde a fost chemată să cânte la un eveniment. Cântăreața a fost fără partenerul de viață, cu care are are doi băieți, Dominic și Akim, și cu care este foarte fericită.

Cu cine s-a distrat Antonia pe litoral. Artista nu a fost însoțită de Alex Velea

Antonia a fost invitată să cânte într-un club de fițe din stațiunea Mamaia, unde nu a mers cu logodnicul ei, Alex Velea. Cântăreața a petrecut pe litoralul românesc, fiind văzută alături de un tânăr celebru din showbiz-ul autohton.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a distrat de minune în compania lui Radu Ștefan Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. Îndrăgita artistă și actorul în vârstă de 20 de ani par să fie foarte apropiați, semn că se cunosc de ceva vreme.

După ce s-au bucurat de concert cele două vedete au părăsit împreună clubul. Potrivit cancan.ro, Antonia și fostul concurent de la Te cunosc de undeva s-au retras la hotelul unde au fost cazați cu câteva ore înainte.

ADVERTISEMENT

Fiu lui Ștefan Bănică Jr a apreciat, cu siguranță, faptul că a făcut parte din anturajul celei mai frumoase femei din România.

Cum a început relația dintre Antonia și Alex Velea

Antonia și Alex Velea se bucură de o relație de lungă durată, povestea lor de dragoste începând după ce ambii au divorțat de foștii parteneri de viață. De atunci sunt de nedespărțit și sunt pregătiți să ajungă la altar.

ADVERTISEMENT

„A fost o perioadă frumoasă, în care am creat o legătură puternică între noi, ca oameni, întâi, și, abia apoi, ca iubiți. Mi-a fost alături, este un om cald, calm și bun.

Totul a decurs firesc și lucrurile s-au întâmplat de la sine. Am simțit chimie, atracție și a devenit, în timp, o relație, iubire.

ADVERTISEMENT

Au fost momente în care ne-a afectat, în mai mică măsură sau mai mare măsură. Important a fost că noi știam adevărul și că toate speculațiile nu se bazau, de fapt, pe realitate”, a spus artista, notează viva.ro.

ADVERTISEMENT