Life

Cu ce temeri se confruntă Andreea Bălan după divorțul de George Burcea: “Nu este așa ușor”

Andreea Bălan a dezvăluit ce temeri are după divorțul de George Burcea, tatăl fetițelor ei. Cei doi sunt despărțiți din 2020.
25.11.2022 | 11:44
Cu ce temeri se confrunta Andreea Balan dupa divortul de George Burcea Nu este asa usor
Andreea Bălan, temeri după divorțul de George Burcea. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan recunoaște că are temeri după divorțul de George Burcea, la mai bine de doi ani și jumătate de când nu mai formează un cuplu cu actorul din serialul Wednesday. Artistei îi este greu să-și refacă viața amoroasă, mai ales că are copii.

Andreea Bălan are temeri după divorțul de George Burcea

Cântăreața are două fiice împreună cu fostul ei partener. Cei doi sunt separați de la începutul anului 2020, la doar câteva luni după ce s-au căsătorit.

ADVERTISEMENT

În trecut, lucrurile nu au fost deloc ușoare pentru vedetă din punct de vedere sentimental. După despărțirea de George Burcea, vedeta a format un cuplu cu Tiberiu Argint, însă cei doi s-au despărțit anul trecut.

Jurata de la Te cunosc de undeva are crede că îi va fi foarte greu să-și găsească un partener de viață. Faptul că are două fetițe, Ella (6 ani) și Clara (3 ani), îngreunează lucrurile.

ADVERTISEMENT

Pentru o femeie cu copii va fi mult mai greu să-și refacă viața amoroasă, după cum a spus artista. Blondina este convinsă că doar un bărbat cu sentimente reale ar putea accepta o astfel de situație.

Din acest motiv, Andreea Bălan a decis să-și țină viața sentimentală departe de lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

“După ce te desparți de tatăl copiilor, o femeie cu copii își reface mai greu viața, decât tatăl. Pentru că copiii sunt la tine, ca mamă, locuiești cu copiii ăia…

Ca tu să-ți faci o altă relație, e un pic mai dificil, pentru că bărbatul respectiv trebuie să te ia cu copii cu tot, cu mamă, cu bone, cu tot ce ai tu. 

ADVERTISEMENT

E un bagaj mare, pe care numai un bărbat adevărat poate să și-l asume și un bărbat care te iubește cu adevărat. Și, evident, durează acest proces… Nu este așa ușor.

Tatăl, care o fi, nu vorbim de tatăl (n.r. George Burcea). În general, tații pleacă, se duc, văd copiii un weekend, două, trei și își refac viața mai ușor. 

Se cuplează, se mută cu persoana respectivă, iar copiii vin în vizită. Dar la mame e altceva, e mai greu.

Și am decis să nu mai expun încercările mele, presei, că după aceea se spune că am fost cu ăla și n-a mers…”, a declarat Andreea Bălan în podcast-ul găzduit de Radu Țibulcă pe YouTube.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Radu Țibulcă (@radutibulca)

Andreea Bălan, criticată de internauți

Dezvăluirea din cadrul podcast-ului a fost publicată de Radu Țibulcă pe contul său de Instagram, iar internauții au reacționat.

O utilizatoare susține că Andreea Bălan este de vină pentru faptul că nu-și găsește pe altcineva.

“Această femeie chiar are o problemă!!! Înainte bărbații fugeau de ea pentru că se presupune că este o femeie puternică, iar acum pentru că are copii.

Nu reconsideră că problema este a ei? Pentru că toți foștii săi parteneri și-au refăcut viața, în schimb de ea toți fug, mai devreme sau mai târziu.”, a scris aceasta.

Un alt internaut a fost de acord cu cele spuse de Andreea Bălan, și anume că este foarte greu ca o femeie cu copii să înceapă o relație cu altcineva după divorț.

ADVERTISEMENT