Life

Cu ce vedetă de la Hollywood s-a întâlnit Ilinca Vandici: ”Mulțumesc pentru lecția de simplitate”

Ilinca Vandici a împărtășit cu fanii o veste frumoasă la scurt timp după ce a plecat în vacanță. Cu cine s-a întâlnit vedeta de la Kanal D în aeroport.
12.07.2022 | 16:30
Cu ce vedeta de la Hollywood sa intalnit Ilinca Vandici Multumesc pentru lectia de simplitate
Cu ce vedetă celebră la Hollywood s-a văzut Ilinca Vandici. Ce impresie i-a făcut prezentatoarei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea show-ului Bravo, ai stil a postat o imagine prin care le arată internauților cu ce vedetă de la Hollywwod s-a văzut. Întâlnirea a avut loc pur și simplu întâmplător, frumoasa șatenă dezvăluind ce impresie i-a lăsat.

Cu ce vedetă celebră la Hollywood s-a văzut Ilinca Vandici. Ce impresie i-a făcut prezentatoarei

Ilinca Vandici a avut parte de o surpriză neașteptată într-un aeroport din Italia, unde a plecat în urmă cu câteva zile. Moderatoarea de la Kanal D s-a întâlnit cu o vedetă celebră la Hollywood, cu care s-a fotografiat.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta prezentatoare a avut șansa să o vadă în carne și oase pe actrița Eva Longoria, care era însoțită de fiul său și nu avea gărzi alături. Gazda emisiunii Bravo, ai stil a spus ce impresie i-a făcut artista în vârstă de 47 de ani.

„Ia uitați cu cine m-am întâlnit în aeroport…  Și ce credeți, nu avea gărzi de corp, ochelari supradimensionați, 7 echipe de stiliști, fițe sau ifose de star internațional!

ADVERTISEMENT

Mi-a zâmbit frumos ceea ce mi-a dat curaj să o întreb dacă putem face un selfie… «Bineînțeles!» mi-a răspuns, cu același zâmbet firesc”, a scris Ilinca Vandici pe pagina de Instagram

Eva Longoria și Ilinca Vandici
Eva Longoria și Ilinca Vandici s-au întâlnit în Italia. Sursa foto: Instagram.com

Ilinca Vandici, impresionată de modestia actriței Eva Longoria

Ilinca Vandici a mai menționat în dreptul imaginii de pe social media că a rămas impresionată de modestia actriței Eva Longoria. De asemenea, prezentatoarea de la Kanal D i-a mulțumit pentru lecția primită pe aeroportul din Italia.

ADVERTISEMENT

„Ești superbă și îți mulțumesc pentru lecția de simplitate si naturalețe!”, a completat frumoasa șatenă în mediul virtual legat de această întâlnire, fotografia primind de la fani peste 6.700 de aprecieri.

Comentariile internauților nu au întârziat să apară, oamenii având numai admirație și laude pentru actrița de origine americană. În plus, majoritatea au observat că cele două sunt frumoase și naturale în postarea în care apar împreună.

ADVERTISEMENT