Life

Cu ce vedetă și-ar dori Cătălin Zmărăndescu o aventură fără să afle soția. Dezvăluiri despre misterioasa prietenie cu Emil Rengle: „Vremurile se schimbă”

Cătălin Zmărăndescu l-a lăsat cu gura căscată pe Cătălin Măruță cu răspunsurile pe care le-a dat întrebărilor din rubrica sosurilor picante. Cu ce cântăreața ar vrea să aibă o aventură?
15.07.2022 | 16:27
Cu ce vedeta siar dori Catalin Zmarandescu o aventura fara sa afle sotia Dezvaluiri despre misterioasa prietenie cu Emil Rengle Vremurile se schimba
Cătălin Zmărăndescu, în platoul lui Cătălin Măruță. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu a răspuns celor mai picante întrebări în rubrica „Sosurile iuți”, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la PRO TV. Sportivul a făcut o serie de dezvăluiri interesante.

Cătălin Zmărăndescu n-ar zice NU unei aventuri cu Delia Matache

Luptătorul a oferit câteva nume surprinzătoare ca răspunsuri la curiozitățile echipei „La Măruță”. Din gura lui au ieșit nume precum Gigi Becali, Loredana Groza, Delia Matache și Cătălin Moroșanu, fiecare într-un context diferit.

ADVERTISEMENT

Despre Delia Matache, fostul concurent de la Survivor România a spus că o apreciază foarte tare. Atât de tare încât, întrebat cu ce vedetă feminină ar vrea să aibă o aventură fără să afle soția, a dat numele ei.

Măruță a glumit pe seama răspunsului oferit de Zmără și i-a zis că de acum nevasta nu o să-l mai lase să asculte în mașină melodiile juratei de la iUmor.

ADVERTISEMENT

O altă artistă celebră pe care a nominalizat-o Zmărăndescu a fost Loredana Groza, fără să citească, însă, întrebarea. Va rămâne un mister cu privire la ce îl leagă pe fostul bodyguard al lui Becali de celebra cântăreață.

Bărbatul a mai spus, printre altele, că au existat momente în care a vrut să îi bată pe Gigi Becali, TJ Miles și Emil Rengle deoarece l-au dus la exasperare.

ADVERTISEMENT

Emil Rengle, singurul fost concurent de la Survivor pe care-l consideră prieten: „Cu restul prefer să am o pauză”

Zmărăndescu a mai spus că dintre Benny Adegbuy, Ionuț Iftimoaie și Cătălin Moroșanu, cel mai slab sportiv i se pare Moro: „Da, el e cel mai slab dintre ei. M-ai întrebat, am fost cinstit. Ți-am spus”.

Cătălin Măruță a tot insistat să afle de ce s-a apropiat, totuși, atât de tare de Emil Rengle, spre deosebire de alți concurenți. Zmărăndescu a spus că TJ Miles în continuare i se pare antipatic, iar o părere extraordinar de bună nu are despre majoritatea foștilor concurenți de la Survivor România, cu excepția dansatorului.

ADVERTISEMENT

„Vremurile se schimbă, ca și anotimpurile. Nici cu pâine nu pot să-l înghit pe TJ Miles. Unii, la Survivor, au jucat un joc, pentru a-și face accesul spre finală.

Emil și-a jucat cartea cum știa el mai bine. Nu are răutate, dușmănie. Ne-am împrietenit foarte mult. Cu restul concurenților prefer să am o pauză”, sunt declarațiile misterioase făcute de Zmărăndescu la PRO TV.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde