Life

Cu ce vedetă și-ar dori Cătălin Zmărăndescu o aventură fără să afle soția. Dezvăluiri despre misterioasa prietenie cu Emil Rengle: „Vremurile se schimbă”

Cătălin Zmărăndescu l-a lăsat cu gura căscată pe Cătălin Măruță cu răspunsurile pe care le-a dat întrebărilor din rubrica sosurilor picante. Cu ce cântăreața ar vrea să aibă o aventură?
15.07.2022 | 16:27
Cu ce vedeta siar dori Catalin Zmarandescu o aventura fara sa afle sotia Dezvaluiri despre misterioasa prietenie cu Emil Rengle Vremurile se schimba
Cătălin Zmărăndescu, în platoul lui Cătălin Măruță. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu a răspuns celor mai picante întrebări în rubrica „Sosurile iuți”, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la PRO TV. Sportivul a făcut o serie de dezvăluiri interesante.

Cătălin Zmărăndescu n-ar zice NU unei aventuri cu Delia Matache

Luptătorul a oferit câteva nume surprinzătoare ca răspunsuri la curiozitățile echipei „La Măruță”. Din gura lui au ieșit nume precum Gigi Becali, Loredana Groza, Delia Matache și Cătălin Moroșanu, fiecare într-un context diferit.

ADVERTISEMENT

Despre Delia Matache, fostul concurent de la Survivor România a spus că o apreciază foarte tare. Atât de tare încât, întrebat cu ce vedetă feminină ar vrea să aibă o aventură fără să afle soția, a dat numele ei.

Măruță a glumit pe seama răspunsului oferit de Zmără și i-a zis că de acum nevasta nu o să-l mai lase să asculte în mașină melodiile juratei de la iUmor.

ADVERTISEMENT

O altă artistă celebră pe care a nominalizat-o Zmărăndescu a fost Loredana Groza, fără să citească, însă, întrebarea. Va rămâne un mister cu privire la ce îl leagă pe fostul bodyguard al lui Becali de celebra cântăreață.

Bărbatul a mai spus, printre altele, că au existat momente în care a vrut să îi bată pe Gigi Becali, TJ Miles și Emil Rengle deoarece l-au dus la exasperare.

ADVERTISEMENT

Emil Rengle, singurul fost concurent de la Survivor pe care-l consideră prieten: „Cu restul prefer să am o pauză”

Zmărăndescu a mai spus că dintre Benny Adegbuy, Ionuț Iftimoaie și Cătălin Moroșanu, cel mai slab sportiv i se pare Moro: „Da, el e cel mai slab dintre ei. M-ai întrebat, am fost cinstit. Ți-am spus”.

Cătălin Măruță a tot insistat să afle de ce s-a apropiat, totuși, atât de tare de Emil Rengle, spre deosebire de alți concurenți. Zmărăndescu a spus că TJ Miles în continuare i se pare antipatic, iar o părere extraordinar de bună nu are despre majoritatea foștilor concurenți de la Survivor România, cu excepția dansatorului.

ADVERTISEMENT

„Vremurile se schimbă, ca și anotimpurile. Nici cu pâine nu pot să-l înghit pe TJ Miles. Unii, la Survivor, au jucat un joc, pentru a-și face accesul spre finală.

Emil și-a jucat cartea cum știa el mai bine. Nu are răutate, dușmănie. Ne-am împrietenit foarte mult. Cu restul concurenților prefer să am o pauză”, sunt declarațiile misterioase făcute de Zmărăndescu la PRO TV.

ADVERTISEMENT