Life

Cu cine a avut Dinu Maxer o relație înainte de Deea: “Fosta lui iubită s-a despărțit de el pentru asta “

Dinu Maxer a avut o relație cu o celebră vedetă din România. Ce doi au fost împreună aproape un deceniu, înainte ca Deea să apară în viața artistului.
28.03.2023 | 17:17
Cu cine a avut Dinu Maxer o relatie inainte de Deea Fosta lui iubita sa despartit de el pentru asta
Cu cine a avut Dinu Maxer o relație înainte de Deea. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinu Maxer și Deea au fost căsătoriți vreme de 18 ani. De asemenea, nu puțini sunt cei care îi cunosc pe cei doi artiști încă de la începuturile carierei lor. S-ar părea însă că timpul care a trecut nu a fost de partea lor, astfel că s-a ajuns în pragul separării.

Cine a fost iubita lui Dinu Maxer înainte de Deea

Astăzi, Dinu Maxer și Deea au anunțat pe conturile lor de socializare că divorțează. Cei doi au precizat că relația lor s-a bazat pe fidelitate și respect, însă din păcate nu a putut continua. De asemenea, fostul cuplu a făcut și un apel la respectarea intimității în aceeași postare.

ADVERTISEMENT

Deși mulți leagă numele lui Dinu Maxer doar de Deea, iată că înainte de a o cunoaște pe artistă, acesta a mai avut o relație lungă. Vorbim despre o relație de aproape opt ani de zile cu o femeie celebră din România, care s-a terminat subit.

Inclusiv Deea Maxer știa despre relația celor doi, dar și despre motivul care a dus la separarea lor. Dinu Maxer a format un cuplu cu Nicoleta Luciu. Iar la acea vreme mulți credeau că vedeta este chiar marea lui iubire. Lucrurile aveau însă să se schimbe ani mai târziu.

ADVERTISEMENT

Au fost împreună opt ani de zile, iar mulți se gândeau că va urma și nunta. Ulterior însă, fiecare dintre ei a luat-o pe drumul său. Dinu Maxer s-a căsătorit cu Deea, iar Nicoleta Luciu avea să își cunoască ceva mai târziu actualul soț.

De ce s-au despărțit însă Nicoleta Luciu și Dinu Maxer? Deea spune că la acel moment artistul nu voia să se căsătorească. De asemenea, acesta nu și-a dorit nici copii, astfel că Nicoleta Luciu nu ar fi fost de acord. Iar după această relație, artistul a mai avut o altă cucerire.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care artistul nu a vrut să se căsătorească

Nici atunci însă lucrurile nu ar fi durat prea mult, din aceleași motive. Temerile artistului erau însă destul de clare. Acestea erau legate de anumite situații din familia sa, peste care nu putea să treacă atunci. ”Când ne-am cunoscut eu cu Dinu, el mi-a zis clar că nu-și dorește copiii și nici căsătorie! Să știi că a avut aceeași discuție și cu fosta! Fosta lui iubită s-a despărțit de el pentru asta.

După ce s-a despărțit de el, ea a intrat într-o relație în care a făcut patru copii. Deci femeia își dorea copii! Mi-a spus că fratele lui a avut accident de tramvai, momentul acela a despărțit familia, părinții lui erau în divorț. Imediat după pierderea fratelui, tatăl lui s-a recăsătorit și a făcut doi copii.”, povestea Deea Maxer, la Antena Stars, în urmă cu mult timp.

ADVERTISEMENT

De asemenea, artista mai dezvăluia la acel moment că lui Dinu Maxer îi era frică de divorț, dar și de pierderea unui copil. De asemenea, inclusiv mama acestuia i-ar fi spus artistei să nu vorbească despre un astfel de subiect, destul de sensibil pentru familie.

ADVERTISEMENT